Nieuw

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en overige zaken die onder andere koppen geen pas vinden. Denkt u aan samenwerkers, nieuwe lanceringen, enzovoorts.

Bezoek deze pagina dus regelmatig, als u naast onze nieuwsbrief altijd op de hoogte wenst te zijn!

 

 

swingdew

slide3nbidservice

swingscentrale

slide2support

ckkheaderGOLD11202

 

DRUGS INFORMATIE:

Centraalkwaliteitskeurmerk, CKK en onze andere samenwerkenden moedigen het gebruik van partydrugs beslist niet aan! Wel plaatsen wij hier alle informatie omdat het gebruik hiervan als vrij gangbaar wordt beschouwd. Gebruik met mate!! Het te veel gebruik is zeer slecht. Hou er rekening mee dat partydrugs tijd nodig hebben om af te breken in uw lichaam.

Mocht u wel iets willen gebruiken zie hier dan diverse tips
Tijdens gebruik dien je er verstandig aan om steeds op papier bij te houden wat je gebruikt en hoe laat je het ingenomen hebt.Zet een digitale klok met duidelijke cijfers in de buurt (een wekker bijvoorbeeld).

Zet bij gebruik van GHB een grote G met een merkstift op de hand.Mocht je OUT gaan en er is medische ondersteuning noodzaakzakelijk, dan zal de arts gelijk weten wat je hebt gebruikt, en jou op die manier sneller kunnen behandelen.
Leg niet meer drugs vooraf klaar dan dat jij die avond of nacht gaat gebruiken. Eenmaal onder invloed kan je al gauw meer nemen dan je van plan was.
Soms lijkt een partydrug niet gelijk te werken. Dit varieert per persoon maar ook je eetgedrag, lust, zenuwen en andere factoren hebben invloed op de inwerking.
Hou niet alleen jezelf maar ook een ander in de gaten!Denk je dat de ander te veel neemt, grijp in of spreek de ander er op aan!

Alcohol:
Alcohol pakt bij iedere mens anders uit. De een krijgt door alcohol veel meer zin in seks. Bij de ander is dat effect niet zo sterk. Als je een paar glazen drinkt, krijg je meer zin in seks, omdat je minder geremd bent. Maar je krijgt ook minder snel een stijve pik en je komt niet zo makkelijk klaar. Vrouwen kunnen er erg passief van worden Je stapt makkelijker op die leuke mensen af. Als je hebt gedronken, komt een afwijzing minder hard aan. Omdat remmingen wegvallen, kun je ook eerder overgaan tot onveilige seks. Als je veel alcohol drinkt, zul je echt moeite hebben om een stijve lul te krijgen en houden en kun je veel lastiger klaarkomen. Als je langdurig veel drinkt, wordt dit nog erger en kun je er enigszins impotent van worden. Alcohol zorgt ervoor dat je lichaam uitdroogt. Daarom is het verstandig om tussen de alcohol door veel water te drinken. Ook je slijmvliezen worden door alcohol droger, dus ook je anus. Als je geneukt wordt, beschadigt je weefsel makkelijker. Je kunt dan eerder hiv en andere soa oplopen en overdragen als het condoom scheurt of als je zonder condoom neukt. Je kunt dit risico kleiner maken door een condoom en extra veel glijmiddel te gebruiken

Anabolen:
Als je anabolen slikt, krijg je extra testosteron binnen. Dat kan ervoor zorgen dat je meer behoefte krijgt aan seks. Je kunt er geiler van worden. De extra spiermassa geeft je meer zelfvertrouwen. Als je anabolen langer gebruikt, komen allerlei negatieve effecten om de hoek kijken, onder andere dat je kaal wordt en dat je zin in seks sterk vermindert.

Benzo’s
Benzo’s (slaap- en kalmeringsmiddelen)
Benzo’s hebben amper effect op je seksleven. Als je een benzo gebruikt tegen angst, kun je er ontspannen van worden. Als je een hogere dosis neemt, word je sloom, slaperig en slap. Of je daar nou in bed beter van gaat presteren.. wij denken zeker te weten van niet!

Cannabis

Het effect van cannabis verschilt van mens tot mens en is afhankelijk van de situatie. Cannabis versterkt je gevoelens. Dus kan het ook je verlangen naar seks doen toenemen. Als je een beetje cannabis gebruikt, krijg je meer zin in seks en word je lichamelijk gevoeliger. Je wordt minder geremd. Die remmingen nemen nog meer af als je meer cannabis gebruikt. Als je langdurig cannabis gebruikt, krijg je juist minder zin in seks en kun je niet zo goed meer klaarkomen.

Coke
Mensen op coke zijn gauw vervelend.Als je een beetje coke neemt, krijg je vaak meer zin in seks en krijg je makkelijker een stijve lul. Je wordt opgefokter en geiler.Coke heeft een verdovend effect, waardoor je makkelijk kunt worden geneukt, ook als je een grotere dosis neemt. Je komt minder snel klaar. Sommige mannen vinden dat een voordeel, omdat je langer kunt doorgaan met seksen, anderen vinden het een nadeel. Bij een grotere dosis houd je ook langer een stijve pik. De euforie door het gebruik van coke maakt seks voor sommige mensen fantastisch. Hierdoor kan ‘gewone’ seks minder aantrekkelijk worden. Door de extra afgifte van bepaalde stoffen in je hersenen, raken op langere termijn de eigen voorraden echter uitgeput. Als je langdurig coke gebruikt, is het lastiger om van seks te genieten. Je komt steeds moeilijker klaar en je kunt zelfs impotent worden. Sommige mannen smeren een beetje coke op hun eikel of in hun anus. Het verdovende effect zorgt ervoor dat je minder gevoelig bent en dus langer kunt doorgaan met seks. Coke op je eikel of in je anus kan tot zweertjes leiden op die plaatsen. Bovendien droogt het slijmvlies van je anus eerder uit. Hierdoor kun je makkelijker hiv en andere soa oplopen en/of overdragen. Je kunt het risico beperken door extra veel glijmiddel te gebruiken.

Crack
Je kunt je in principe wel geil voelen als je crack op hebt en op zo’n moment maakt het je erg weinig uit met wie je het doet. Maar na een kwartier of twintig minuten gaat het voor degene die crack gebruikt vooral om de volgende ‘flash’. De seks is op dat moment veel minder interessant.

Crystal

Crystal ontremt je helemaal en dat kan zowel een voor- als nadeel zijn. In die zin dat je niet meer kritisch kunt denken. Als iemand je zonder condoom wil neuken, laat je dit gewoon toe.Van crystal kun je zo geil worden dat je heel makkelijk over je grenzen heengaat. Ook kun je veel makkelijker overgaan tot onveilige seks, terwijl je van plan was om het veiliger te houden. In de VS, waar crystal al jaren populair is in met name de gayscene, wordt het gebruik van crystal gezien als de belangrijkste aanleiding voor nieuwe hiv-infecties onder homomannen.  Crystal geeft je een enorm uithoudingsvermogen. Crystal zorgt ervoor dat je wel twee tot vier dagen achter elkaar kunt feesten en seksen. Je slaapt niet en eet weinig of niets, want je bent eigenlijk alleen met seks (en met crystal) bezig. Je wordt een onverzadigbare seksmachine. Behalve dat je geen stijve meer kunt krijgen.In Nederland wordt crystal vooral in de fistingscene gebruikt. Omdat je er niet alleen erg lang mee door kunt gaan maar ook geil blijft, loop je een hoge kans op weefselbeschadiging.Crystal lijkt ervoor te zorgen dat je natste dromen werkelijkheid worden, maar als je niet uitkijkt beland je voor dat je het weet in een ware nachtmerrie. Je moet dus fiks wat nadelen op de koop toenemen.
Uit de VS zijn er talloze gevallen van homomannen die door hun crystalgebruik niet alleen hiv-positief zijn geworden maar ook hun baan, woning en hun vrienden zijn kwijtgeraakt omdat ze geen controle meer hadden over hun gebruik. Uitkijken dus!

GHB
GHB verdooft je zenuwstelsel. Je kunt door GHB, net als door alcohol, in een roes komen. Je wordt vrolijk, kalm en relaxed. Je gaat veel praten en kunt opgewonden worden. Soms maakt GHB je gevoeliger voor aanrakingen. Je kunt langer een stijve pik houden en heftiger klaarkomen.Omdat je je door GHB zo geil voelt, ben je veel eerder geneigd om over te gaan tot onveilige seks.
Onveilige seks kan ook plaatsvinden doordat je ineens in een diepe slaap valt en geen idee meer hebt wat er verder die avond is gebeurd.

Heroine

Heroïne dempt alles. Je seksuele behoeften worden minder. Je wilt niet aangeraakt worden. Je trekt je helemaal terug. Je gedraagt je niet sociaal. Je krijgt minder makkelijk een erectie en je komt niet zo snel klaar. Heroïne is dus duidelijk geen aanrader als je een sprankelend seksleven wilt.

LSD
Wat LSD doet met je seks, verschilt van mens tot mens en is ook afhankelijk van de situatie en van hoe je je voelt op dat moment. LSD verandert de werking van je zintuigen. Die verandering zorgt ervoor dat een trip een heel subjectieve ervaring is. Je keert in jezelf, waardoor seks heel afstandelijk kan worden. Maar als je een klein beetje LSD gebruikt, zou het ook wel eens onwijs giechelen kunnen worden met je partner.

Nicotine
Voor wie rookt, kan het erg relaxed zijn om na wilde seks een sigaretje te roken. Nicotine heeft weinig effect op je seksueel functioneren. Roken zorgt er wel voor dat de kwaliteit van je bloedvaten verslechtert, dus voor mannen,ook in je pik. Als de bloedvaten in je penis verstopt raken, krijg je problemen om een stijve pik te krijgen of te houden. Hoe langer en hoe meer je rookt, hoe groter de kans op impotentie. Verder veroudert roken je huid sneller en maakt het je tanden bruin. Je wordt er niet aantrekkelijker op. Sommige mensen vinden het erg onprettig om te zoenen met een roker. Anderen vinden een rokende partner juist aantrekkelijk.

PADDO
Wat paddo’s doen met je seks, verschilt van man tot man en is ook afhankelijk van de situatie en van hoe je je voelt op het moment waarop je ze gebruikt. Paddo’s beïnvloeden de werking van je zintuigen. Dat zorgt ervoor dat een trip een heel subjectieve ervaring is. Je keert in jezelf, waardoor seks heel afstandelijk kan worden. Maar met de juiste partner kan het lachen worden.

Poppers
Poppers beïnvloeden de zintuiglijke waarneming en geven vrijwel direct een kortstondig intens geil gevoel. Als je poppers gebruikt, kun je makkelijker en langer worden geneukt of gefist. Dat komt doordat de kringspier van je anus slapper wordt. Als je langer neukt, heb je een grotere kans dat weefsel wordt beschadigd. Als je gefist is die kans nog veel groter. Er is dan meer risico dat je hiv en andere soa oploopt of overdraagt. Om dit risico te beperken is het heel belangrijk dat je een condoom en voldoende glijmiddel gebruikt. Veel mannen verliezen wel eens hun erectie door poppers te gebruiken. Dat is natuurlijk niet handig bij het neuken. Het kan dan lastiger worden om een condoom te gebruiken. Je kunt erg duizelig worden als je te veel poppers gebruikt of poppers neemt in combinatie met andere drugs, zeker op een warme en benauwde plek zoals in een darkroom of een hokje in de sauna.
Het gebruik van poppers samen met een erectiepil zoals Viagra wordt sterk afgeraden. Een eventueel levensgevaarlijke verlaging van je bloeddruk kan het gevolg zijn.Als poppers in contact komen met je slijmvliezen, kunnen die gemakkelijk verbranden. Je kunt dit voorkomen door voorzichtig te zijn bij het snuiven (neusslijmvlies) en door ervoor te zorgen dat je het niet in je ogen en op je vingers krijgt. Via je vingers kun je het namelijk overbrengen op je pik en je anus. Het is niet uitgesloten dat poppers je weerstand (tijdelijk) aantasten.
Omdat poppers in glazen flesjes wordt verkocht, zijn ze vaak niet toegestaan in sekssauna’s. Gebroken glas is natuurlijk gevaarlijk als je op blote voeten rondloopt of op je knieën als je in de darkroom zit… Ook daarom is voorzichtigheid geboden.

Smart Drugs
Van de ecodrug yohimbe wordt gezegd dat het een licht seksueel stimulerend middel is. Yohimbe zorgt ervoor dat er meer bloed naar je penis stroomt, het geeft je een beetje extra energie en je wordt er opgewekter van. Er zijn meer smartdrugs, zoals damiana, waarvan men zegt dat ze je seksleven bevorderen. Dit effect is echter niet aangetoond. Smartdrugs die efedra bevatten hebben hetzelfde effect op je seksleven als speed.

Special
Als je een bepaalde hoeveelheid K door de neus opsnuift of rectaal inbrengt kan het heel lekker zijn. De dosering luistert wel erg nauw, je moet wel weten waar je mee bezig bent.
Een beetje K zorgt voor een euforisch gevoel. Dat kan voor goede seks zorgen. Met wat meer K begin je al te trippen en krijg je het gevoel dat je uit je lichaam treedt. Je krijgt hierdoor afstandelijke seks. Het verdovend effect dat optreedt bij K maakt onder andere dat je minder of geen gevoel meer hebt in je armen en benen. Hierdoor kun je meer pijn verdragen dan normaal, met alle risico’s van dien.
Je krijgt ook bij K minder makkelijk een stijve pik. Dat kan het lastig maken om een condoom om te doen.

Speed
Het effect van speed op seks verschilt per persoon Je kunt meer of juist minder naar seks verlangen. Aanvankelijk ben je te hyper voor seks en kun je door speed een totaal slappe lul houden. Dat kan uren duren. Als de speed wat is uitgewerkt, kun je langer een keiharde paal hebben. Maar dan lukt het soms bijna niet meer om klaar te komen. Dat kan frustrerend en pijnlijk zijn. Als je speed op hebt, kan veiliger seks er wel eens bij inschieten. Als je langdurig speed gebruikt, krijg je minder zin in seks. Je krijgt dan in het algemeen minder makkelijk een erectie en je komt minder snel klaar. Het kan er zelfs voor zorgen dat je helemaal niet meer kunt klaarkomen.
Viagra en andere erectiemiddelen
Viagra en andere erectiemiddelen zijn speciaal bedoeld om effect te hebben op je seksleven. Hoewel je zelf voor de nodige opwinding moet zorgen, zorgen erectiemiddelen ervoor dat je makkelijker en vooral langer een stijve krijgt.
Het is aannemelijk dat mannen die erectiemiddelen gebruiken in combinatie met andere drugs, vaker onveilig vrijen en dus vaker hiv en andere soa oplopen en overdragen. Dit komt omdat je beneveld bent door drugs, maar met erectiemiddelen toch flinke seksuele prestaties levert. In de VS roepen de gezondheidsorganisaties om verplichte waarschuwingen op de verpakking, over de verhoogde kans op infecties met hiv en andere soa.
Maar erectiepillen kunnen sommige mannen juist helpen om de seks veiliger te houden, zeker als ze het anders moeilijk vinden om hun pik met een condoom stijf te houden.
Als je geneukt wordt door iemand die een erectiemiddel heeft gebruikt, kan het zijn dat hij je langer neukt, omdat hij langer een stijve pik heeft. De kans op beschadigingen van je weefsel neemt dan toe en je loopt dus meer risico op hiv en andere soa. Dat geldt des te meer als jij ook drugs hebt gebruikt, waardoor je pijngrens veel hoger ligt. Om dit risico enigszins te beperken, kun je regelmatig je kont goed insmeren met veel glijmiddel.

XTC
Een gewone dosis XTC maakt je opgewekt. Je voelt je veel minder geremd en je verlangt naar contact. Je wilt praten en je verlangt naar wederzijdse vertrouwelijkheid. Je beleeft alles intenser en sensueler. Door deze love drug lijken alle mensnen om je heen aardig en lief. Door XTC krijg je meer zin in seks. Door je geilheid en de euforie ga je eerder onveilig seksen. Als je veel XTC gebruikt, krijg je minder snel en minder makkelijk een stijve pik. XTC maakt dat je lichaam uitdroogt. Je kan problemen voorkomen door voldoende water of vitaminedrankjes te drinken. Omdat XTC ook je slijmvliezen uitdroogt, beschadigt je weefsel makkelijker als je wordt geneukt.;Hierdoor kun je eerder hiv en andere soa oplopen en overdragen als het condoom scheurt of als je geen condoom gebruikt. Je kunt dit risico kleiner maken door extra veel glijmiddel te gebruiken.Bij een enkel geval is gebleken dat je bij een teveel aan water een watervergiftiging kan krijgen!

CentraalKwaliteitsKeurmerk geeft u met bovenstaande uitsluitend informatie en tips.
CentraalKwaliteitsKeurmerk neemt geen enkele verantwoording voor het gebruik of het verkeerd handelen met de middelen zoals hierboven beschreven.

Deze informatie is puur voor u als waarschuwing !!

Centraalkwaliteitskeurmerk ziet liever de mensen sexen zonder gebruik van de bovenstaande middelen.

 

 

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5