Fata Morgana

Fata Morgana 4.29/5 (18)

Parenclub-Swingersclub-Erotic Lifestyle Club

Parenclub Fata Morgana in Muiden is dé erotische oase in het hart van Nederland. Verdeeld over 3 verdiepingen vinden jullie alles voor een heerlijke avond stijlvolle ontspanning, erotische fun & pleasure en heerlijke seks in de grootste en mooiste parenclub van Nederland. Onze parenclub is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, direct naast Amsterdam en slechts een korte rit vanaf Utrecht, Amersfoort en Lelystad/Almere. Wij heten jullie van harte welkom in de meest swingende, meest luxe en meest besproken parenclub van Nederland. Op deze website vind je alle informatie over onze parenclub, krijg je antwoord op al jullie vragen, compleet met foto’s, en een volledig overzicht van de komende party’s en events. Niet voor niets behoort onze parenclub tot de TOP van Europese parenclubs.

Een luchtspiegeling is het zeker niet. Parenclub Fata Morgana is dé exotische oase in Midden Nederland. Een erotisch paradijs van topniveau. Parenclub Fata Morgana is gelegen in een prachtige boerderij in Muiden en ligt direct naast de snelweg A1, Amsterdam – Hilversum, ter hoogte van afrit 4 (Muiderberg/Muiderslot). Uit de richtingen Almere/Lelystad, Utrecht, Amersfoort en natuurlijk Amsterdam zijn wij zeer makkelijk met de auto bereikbaar.

Wekelijks ontvangen wij vele leuke stellen in onze club, komende uit geheel Nederland tot ver buiten de landsgrenzen. Van prille beginners tot ervaren swingers. Ieder ruimdenkend stel is welkom bij ons.

Tijdens jullie bezoek wanen jullie je in een sprookje van 1001 nacht. Jullie worden bij binnenkomst gelijk gegrepen door de exotische én erotische sfeer die de club uitstraalt. Parenclub Fata Morgana staat garant voor een fantastische avond vol erotische (ont-)spanning. Door de ongedwongen sfeer kunnen jullie altijd zelf bepalen hoe de avond verloopt. Lekker samen intiem genieten of juist actief met andere stellen een spannende nacht beleven. Alles kan én mag in onze club.

 

Dit is een gratis vermelding.

http://www.fata-morgana.nl/nl/start.html

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5

2 reacties

  1. Henri schreef:

    Geweldige club en makkelijk bereikbaar. Vorige week naar Partyplayers in Lelystad geweest. Wat een vieze tent, alleen maar vrouwen die werken voor geld – die ook nog met hun man daar zijn – bah.

    Grote klasse in de fatamorgana, wat een verschil.

  2. Joost en Dyana schreef:

    Geweldige avond gehad, bedankt allemaal!
    Was onze eerste beleving in een club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *