Acanthus

Acanthus 4.56/5 (5)

Wat heeft Acanthus u te bieden?

Acanthus is en blijft de grootste erotische privaatclub van de Benelux. Zowel koppels als alleenstaanden beleven er in een ongedwongen sfeer een heerlijk avondje uit.

Een knabbel en een babbel, heerlijk uitgebreid tafelen in een van onze restaurants, Eigen Catering en napraten in onze sfeervolle Lounge of uit de bol gaan in onze erotische discotheek op de stomende beats van onze dj’s … het kan allemaal in Acanthus.

Houdt u liever van ontspanning, even weg uit de dagelijkse stress … dan hebt u bij ons ook de mogelijkheid om volledig te ontspannen in onze relaxruimte. Tot rust komen in onze dampende Sauna, of een zachte watermassage in onze jacuzzi, en misschien komt u wel volledig tot rust op ons zacht deinend waterbed… maar Acanthus is nog zoveel meer, onze intieme zithoekjes, waar u kan wegdromen bij heerlijk ontspannende achtergrondmuziek, of verder kan kennismaken met net die mensen die jullie leuk vinden.

Natuurlijk bieden wij in Acanthus een waaier aan zwoele, uitnodigende en tot de verbeelding sprekende themakamers aan. De oneindige Spiegelkamer, de sfeervol verlichte Gatenkamer, de mysterieuze donkere kamer, de populaire orgiekamer, de bamboeruimtes … was je nooit eerder in de zevende hemel… dan lijkt ons reuzengroot Hemelbed dé kamer voor jullie…

Maar dit is nog niet alles, naast onze 18 roei-stoei-foeiruimtes boven, onze relaxruimtes, de restaurants, discotheek, loungebar beschikt Acanthus nog over een Europese exclusiviteit nl. een volledig ingerichte dolby-surround erotische bioscoop met lig- en zitplaatsen, uitgerust met de nieuwste barco grootschermprojector voor sensueel genieten en levensecht genot.

Word het U eventjes te warm binnen, zoekt u wat frisheid of kan u niet weerstaan aan de heerlijke buitentemperaturen dan hebben wij voor u “Extasiapark” onze zalige tuin met zwembad en schommelzetels, een aangenaam terras en natuurlijk onze stoeihutten… Wanneer u in onze tuin na valavond zal vertoeven krijgt u van ons het heerlijke vakantiegevoel erbij …

Op onze verdiepingen kan het uiteraard hot en steamy worden, en dan is een verfrissende douche geen overbodige luxe. Acanthus beschikt over moderne douches met kaptafel, spiegels en natuurlijk zijn er de handdoeken ter beschikking .. Verder zijn er verdeeld over de verdiepingen en Het gelijkvloers natuurlijk genoeg sanitaire ruimtes voorzien, en een meer dan ruime verdieping met meer dan 200 individuele Lockers om alle overbodige spulletjes in op te bergen. 

En niet te vergeten de Cybercorner met 3 pc.

Dit is een gratis vermelding.

http://acanthus.be/nl/index.htm

 

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *