Club Monique

Club Monique 4.5/5 (113)

De allereerste Nederlandse club met het Centraal kwaliteits Keurmerk!

*****

Parenclub Monique bestaat 15 jaar en dat wordt goed gevierd met leuke feesten en avonden in een club waarin een aantal leuke uitbreidingen zijn gekomen. Sinds 1999 zijn al vele liefhebbers naar deze eigentijdse club in de buurt van Medemblik gekomen. Het schitterende landhuis biedt een ruime en goed geasfalteerde parkeerruimte.

Het lijkt er op dat parenclubs de laatste alleen nog maar geassocieerd worden met loei harde muziek, pillen en overmatig drankgebruik. Niet bij Monique, waar hun geheel eigen concept het begrip parenclub in ere houdt en waarin zowel de beginnende als gevorderde swinger het uitstekend naar zijn of haar zin zal hebben. Om die reden wordt in Parenclub Monique geen enkele vorm van drugs toegestaan.

Als stellen, die nieuw zijn in dit wereldje, bij binnenkomst aangeven dat ze nog nooit eerder naar een parenclub of erotische uitgaansgelegenheid zijn geweest, kunnen zij een rondleiding krijgen waarbij geprobeerd wordt op alle vragen antwoord te geven. Dit alles natuurlijk vrijblijvend.

De club kent een grote variatie aan thema kamers, zoals een flinke darkroom, een jungle room, de sterrenkamer, de mega bedstede room en de super groepskamer. Maar ook een video stream kamer en veel zitbanken om mee te genieten.

Op het vlak van welness zijn mooie voorzieningen ingericht. Wat dacht u van 2 massage tafels, ee groot Turks bad voorzien van heerlijke kuipstoelen en stimulerende verlichtende aroma, een 90 graden sauna en een infrarood sauna met kleuren therapie.

Ook zijn er veel BDSM mogelijkheden, zoals het schitterende draai en kantelbare Andreas kruis.

De rokersruimte beschikt over een gezellige loungehoek met haard, plasmascherm en diverse luxe zitjes, zodat rokers zich ook niet weggestopt hoeven voelen.

Een club die echt meegegaan is met de tijd en toch het begrip club in ere houd. Een aanrader, dat vinden wij. Los van ells is het bij deze club brandschoon en ook dat is erg belangrijk. Een Topclub dat vinden wij.

Oordeel zelf en ga eens kijken!

*****

De Parenclub waar je gewoon jezelf kan zijn.
Wij bieden het meest en berekenen het minst.
Erotisch uitgaan moet leuk en betaalbaar blijven is ons motto.

Graag maken wij voor de nieuwkomers bij ons (of mensen die voor het eerst een parenclub bezoeken), tijd voor uitleg.
Dun, dik, oud en jong (mits ouder dan 18), iedereen is hier welkom.


BIJ PAREN CLUB MONIQUE, IS GEEN ENKELE VORM VAN DRUGS TOEGESTAAN.
Graag verwelkomen wij u persoonlijk!
WIJ NEMEN ALLE TIJD VOOR STELLEN DIE NIEUW ZIJN IN DIT WERELDJE
!

Als jullie bij binnenkomst aangeven dat jullie nog nooit eerder naar een parenclub of erotische uitgaansgelegenheid zijn geweest, zullen we, wanneer jullie dat op prijs stellen, een rondleiding geven waarbij wij al jullie eventuele vragen trachten te beantwoorden. Lees ook eens onze pagina eerste keer en reacties van bezoekers. Deze twee pagina’s geven vaak al een goede indruk en zullen al veel van jullie vragen beantwoorden.

 

http://www.parenclub-monique.nl

parenclub-monique.nl

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5

11 reacties

 1. Mark en Saskia schreef:

  Al enige jaren bezoeken wij deze parenclub en hebben er al veel leuke mensen leren kennen waarvan we met enkele ook buiten de club om kontakt hebben. De discover en de caribische avonden waren onze favorieten en sinds kort komen we ook graag op de eerste zaterdag. Wel vinden we het jammer dat de eerste zaterdag altijd de avond na de discover is zodat we een keus moeten maken tussen deze twee avonden.
  Alles is top voor elkaar en perfect geregeld. Eten erg lekker, leuke mensen, muziek staat zeker niet te hard en de sfeer is ronduit goed te noemen.
  Als we dan toch een heel klein puntje van kritiek willen uiten is dat wel het meisje met dat lange blonde haar achter de bar. Als zij er is bestellen we het liefst niet bij haar. Ze staat er of ze de bazin is, is beslist niet altijd even vriendelijk en als je haar maar iets vraagt krijg je vaak een vreemde opmerking. Gelukkig staan we hier niet alleen in het horen we dat van meer bezoekers. Geef ons maar die Sandra of Jordan! Echt altijd supervriendelijk en erg lief. Ons inziens meer in de lijn die we van Hans en Monique gewend zijn.
  Maar verder zijn we zeer tevreden en kunnen we iedereen deze parenclub aanraden!

 2. F en A schreef:

  Een schone en gezellige club waar veel te doen is ;p. Wij voelen ons hier thuis. Heerlijk erotisch uitgaan.

 3. richard schreef:

  ben daar samen met nicole kalteren heengeweest,en in het openbaar een prostaat-massage gehad,echt supergeile ervaring… leuke tent

 4. Marco en Heleen schreef:

  Gastvrij, schoon en spannende setting. Veel leuke mensen ontmoet en plezier mee gehad. Dank aan het team daar, zeker een aanrader.

 5. Norbert schreef:

  op referentie naar toe geweest, waar ik voor bedank.
  Heerlijke avond gehad, leuke stellen ontmoet en ook nog heerlijke sex gehad.
  Klasse

 6. coos en yvonne schreef:

  afgelopen vrijdag 6 maart naar de discovery party geweest gezellig feestje eten en drinken perfect
  club moniqeu is een gezellige club en een zeer nette en schone club

 7. J en G schreef:

  Vrijdag op smp@discovery geweest. Opnieuw gezellig en echt welkom. Lekker eten, goed geregeld en heerlijk om de vaste mensen weer te ontmoeten. Kan niet wachten op het volgende feestje.

  Minpuntje:
  wij vonden het erg warm boven?

 8. Monika & Martin schreef:

  Onze eerste keer Club Monique……… en zeker niet laatste keer.
  Mooie, nette en schone Club met een warm ontvangst, relaxte sfeer, leuke thema’s waar een ieder wel zijn plezier kan beleven.
  Een bedankje voor het vriendelijke personeel is hier op zijn plaats, zij zorgden ervoor dat we ons al gouw op ons gemak voelde.
  Al bij al een hele fijne avond gehad. Tot een volgende keer.

  M&M

 9. M en M schreef:

  Wij zijn wezen kijken op verzoek van het S team. Wat een geweldige tent. Schoon en veel te doen. De bar is een tikkie groot vinden wij waardoor mensen blijven hangen in plaats van seksen. Maar wat een super gezellige avond hebben we gehad. Dank en tot snel weer. Oh ja, wij zijn 2 januari ook van de partij hoor!

 10. coos en yvonne schreef:

  wij vinden paren club monique een relaxte club om te komen
  de ontvangst is goed
  het is een club die aan te raden is voor beginnende swingers laag drempelig
  voor ons alweer een tijdje geleden dat we gweest zijn maar gaan er gauw weer een keer heen

 11. Jan en Dorien schreef:

  Heerlijke club.
  Gezellig gehad en erg schoon en netjes.
  Een parenclub zoals het ooit bedoelt is.
  Bedankt voor de fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *