Partyplayers

2.05/5 (127) Partyplayers

De club Le Baron A6 – PartyPlayers in de flevopolder.

Dit is een gratis vermelding. 

http://www.partyplayers.nl

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5

59 reacties

 1. Romario en Mariska schreef:

  Een feest miss 4 play? Inderdaad spelen maar met miss. Drugs en keiharde muziek. Oudere die nog denken dat ze jong zijn in onze ogen. Boven de 40, slechte tanden door drugsgebruik, ach zie zelf maar.

 2. Robin en Manita schreef:

  Vreselijke hoerenkast, vinden wij. Betaalde dames, veel drugs en sluiten ons aan bij vele hieronder, niet meer naar toegaan.

 3. Marielle en Constance schreef:

  Vreemde tent.
  Grote oude garde, drugsgebruik en betaalde dames en stellen.
  Leuke club aan de opzet maar oud, vies en niet om nog eens te gaan. Zelden zagen wij zoveel drugs en heersende “vrouwen”

 4. Greet en Jack schreef:

  Gistere naar PartyPlay, KinkyParadise geweest. Wat een drukte maar wat een sof. Rond 24 uur leek het of er werkelijk niemand meer was die drugs vrij was. Veel mensen op leeftijd die daar vaak zonder veiligheid staan te springen op de vloer en elkaar in hokjes staan af te werken. Dit is de allerlaatste keer dat we onze zaterdag besteden aan deze smerige tent. Geen aanrader, wel een leuk feest als het om muziek en dj gaat. Verkeerde tent en geen enkele controle op drugs. Denk eens aan sluiting dat al die mensen onder invloed gaan rijden. Lees in de review dat er al vaker mensen zijn overleden, ja niet zo gek. Onze mening. Nogmaals geen aanrader.

 5. Robert en Jeanette schreef:

  Wat een sof. Devotion, zondagen?
  Een groepje vaste drugsgebruikers en een hand vol mensen die zich afvragen wat ze er doen en nog wat betaalde amateurs.. Mensen aan de bar die zelf gebruiken en waar het kan meedoen. Een grote tegenvaller. Ons zien ze er niet meer. Geen aanrader doe club.

 6. Maris en Moon schreef:

  Wat een drugstent. Welk feest ook, altijd met harddrugs, drank en amateur en pro hoeren. Soms verkapt met een strik, muts of munt. Zelfs de dagelijkse leiding verkoopt zelf en doet vrolijk mee.. Hoe kan dit blijven bestaan.
  Zonde van de tijd en je geld, zijn genoeg echte parenclubs

 7. Bart en Mirella schreef:

  Miss4play – super dj dat is zeker. Goede sfeer echter weinig tot geen gasten, behalve wat gratis binnengelaten bezoek, aldus twee mensen die wij gesproken hebben, dat er ook duidelijk bij hoorden. Opnieuw een sof dus.

 8. Jolanda en Ed schreef:

  Heerlijk en wellicht eerlijk. Kinkyparadise is een feest dat ik al jaren ken en met regelmaat bezoek.

  Samen met misss4play de enige eerzame avonden in deze zielig te noemen omgeving. De opsomming waarom:
  Niet goed schoon – kan ook niet is dagelijks open tot laat
  Eten door ongediplomeerde – gewoon wie wil maakt eten, hoezo coderen
  Ongedierte – constant ongedierte bestijding
  slechte hygiene baden – ruik dan is goed?
  Drugsgebruik – zelfs de leiding die het aanbied en gebruikt en meesekst
  Prostitutie – dames met herkenbare tekens die tegen betaling sex geven, iedere dag door de week, inmiddels kent iedereen ze

  Zo kan het rijtje nog even doorgaan, vandaar onderstaande soms uiteenlopende maar overwegend negatieve waslijst.

  Erg jammer, was en kan een goede club zijn. Zonder bovenstaande feesten gaan de deuren direct dicht omdat er gewoonweg niemand meer komt.

  Kom eens door de week bezoekers dan kun je het goed beoordelen. Betaalde vrouwen voor gangbang, betaalde dames voor privesex, en ga zo door. Wat heeft dat met een parenclub te maken?

  Zal blijven bezoeken zo nu en dan en hier eerlijk schrijven.

  Wordt gerust ziek, van mens, ongedierte of ongecontroleerd eten dat nog wel smaakt door kruiden bijvoorbeeld.

 9. Richard 38 & Sandra 32 schreef:

  Het is verboden om geld te vragen voor handelingen aan de bezoekers dus ook sexuele handelingen~! wel is er glowbang, gangbang en soms zelfs BABI GANGBANG aanwezig,

  Wij (en dit zeg ik namens een groep van 8 stellen) gaan er al jaren heen met veel plezier, door en op kinky paradise, en prikkelgeil hebben we past echte vriendschap ontdekt,

  Je maakt zelf je eten (mag wel iets meer variatie in t vlees maar goed het is prima eten)

  Tijdens thema is er volop dj genot en keuze voor jong en oud.

  Wie het niet naar zn zin heeft zou het er toch echt zelf naar gemaakt moeten hebben. In een hoerekast geld vast niet de gouden regel: alles mag niks moet, maar niet zomaar aankomen zonder te vragen.

  Have a nice life. R&S (Swinging made us love each other even more)

 10. Joost schreef:

  Hoezo parenclub, een hoerenkast dus

 11. Menno schreef:

  http://www.clubtijd.nl/?fuseaction=ervaringen&clubid=26
  Ongelooflijk erg, wat jammer dat prachtige club zo verslonsen kan

 12. Eddy schreef:

  Gaan er geen woorden aan vuil maken, hoerenkast meer niet!

 13. Eddy schreef:

  http://www.hookers.nl/showthrea t=265483
  zegt toch wat, een parenclub, welnee een verkapt bordeel.

 14. Peter schreef:

  Nog altijd meer een hoerentent dan een parenclub. Mensen van 21 tot 70 lopen met hoed of strik om en geven aan neuk me voor een muntje waar ze dan na afloop geld voor krijgen?
  Wat een sof. eigenaar is zelf groot gebruiker van alles wat stimulerend is, bedrijfsleider een zenuwachtige man is erger nog doet zelfs mee met sex en levert de stimulerende dingen zo wij van bezoekers die er langer komen hoorde terwijl we daar zijn voor de eerste keer. Dekmantel voor hoererij en drugs is onze mening.

 15. K en G schreef:

  Een aanfluiting die club allemaal huisvrouw en betaalde hoeren bijna geen echte swingers meer kinkyfeest is wel goed maar jammer dat het daar is waar drugs en hoeren gewoon mogen. dat is onze mening

 16. Wie_Ooh_Wie schreef:

  Haha ach ja, die Party Players is wel weer een giller… Trouwens kan het ook niet zijn dat die bedrijfsleider en zijn vrouwtje niet bij elkaar zijn gebracht om de tent om hoog te beuren. Ik bedoel zij die blonde was eerst een slaaf, en de bedrijfsleider liep in het verleden eerst ook als een hondje achter zijn toen nog oudere vrouw of mag hier eigenlijk gezegd worden meesteres aan. Al met al, ik geloof er geen reet van. Wanneer je er bent let maar is goed op hoe men met elkaar omgaat en met name als het stel even uit het zicht is voor publiek. Tja: Slave is a hard life… Maar dit gaat geen toko vol trekken, buiten KP om dan 😉

 17. Joris2 schreef:

  en diezelfde dame wil een hulp zijn voor andere…en bedrijfje runnen? bahbah
  http://www.de-ommekeer.net/?page_id=1265

 18. Joris schreef:

  Helemaal eens Mens. Als een bedrijfsleiding zich verhuurd voor 150 euro dan begin ik me af te vragen wat is dat voor een bedrijf!
  http://www.sexjobs.nl/sexjobs/amateur-koppels/ga-jij-genieten_5203998

 19. Menz schreef:

  Helemaal waar, na E en vrienden, M en M jaren geleden, T en M daarna even, J en M ook echt toppers daarna, alle goede gastvrije mensen, die wisten wat er nodig is om een club goed en veilig te runnen. Maar daar denkt denken denkt de wijze man uit de vorige clubs die hij heeft laten mislukken, anders over. Daarom gaat het nimmer goed. Geen doehetzelf mensen die maar wat doen en niets om de gasten geven. neerzetten, beslist geen aanrader meer daar voor welk feest ook.

 20. minder vaker bezoeker schreef:

  deze club was vroeger in begin tijd veel gezelliger en gast vrijer.
  We missen jullie nog steeds MM en JM
  anderen hebben jullie proberen te evenaren maar kunnen niet bij jullie in de schaduw staan

 21. Bezoeker schreef:

  http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/131404/lelystad-bezoeker-van-erotische-club-overleden

  Ongelooflijk….hoeveel moeten er nog komen? Lees een bezoeker van kinkyparadise, heb het zelf niet meegekregen, maar het baarde me al langer zorgen hoe dingen gaan in deze club? Sterkte voor familie en vrienden.

 22. bezoeker kinkyparadise schreef:

  http://alarmeringen.nl/flevoland/lelystad/20682227/p2000-assistentie-bij-reanimatie-op-kofschip-in-lelystad-brandweer-met-spoed-ter-plaatse.html

  Kan toch niet…eerst zijn vader i dezelfde club en nu deze man?
  Wat erg, sterkte voor de nabestaande.

 23. Joerie en Manon schreef:

  Afgelopen woensdag daar geweest.
  Wat een aanfluiting.
  Onvriendelijk personeel, tent zowat leeg op een paar duidelijk herkenbare betaalde dames, en wel wat leuke ruimtes.
  Een nono voor ons.
  Op referentie geweest, maar nooit meer.
  Erg jammer.

 24. Rene schreef:

  Ben er afgelopen vrijdag geweest. Op het eerste gezicht mooie tent. Tot je omgekleed bent. Wat een ellende. Dames met een soort hoedje / strik die met je aanpappen. Dacht das mooi zeg, maar de schijn had ik tegen. Navragen in een tuin midden in die club gaf de waarheid. Die dames werken voor geld. Als ze weggaan krijgen ze per man afgerekend. Voor mij niet meer. Dan ga ik wel gewoon naar de privehuizen. Dit is geen parenclub maar een verkapt privehuis.

 25. M en F schreef:

  Hoi Chantal, ik denk dat de eigenaren het liefst ook alleen paren binnen zouden laten. Hebben ze geprobeerd op de zaterdagavond maar dat loopt niet. Wij vinden dat heel erg jammer.
  We begrijpen daarom wel dat er daarom alleenstaande mannen binnengelaten worden. Die moet je vervolgens weer wat kunnen bieden.
  Desalniettemin zijn er meestal wel genoeg stellen, met vrouwen zonder strik, waarmee je het gezellig kan maken. Wij vermaken ons altijd prima bij Partyplayers. Gemiddelde leeftijd is wat hoog soms, maar toch. Waar vind je nou een club als deze, waar je 7 dagen per week terecht kan, doordeweeks al vanaf 11.00 uur, voor een mooi entreebedrag?

 26. Chantal schreef:

  Bah, ben er geweest met een vriendin. Je bent eerst verrast door de mogelijkheden, maar al snel zie je de concurrentie middels vrouwen met een strik en of hoedje op. Die krijgen namelijk na afloop geld voor hun diensten. Das toch ongekend. erg jammer, een jaar geleden werd het wat en nu begint het weer een echte hoerentent te worden. Dus voor dames al of niet gehuwd, beroeps of amateur die lekker centen willen verdienen. Heeft niets meer te maken met een parenclub. Personeel is ook erg wappie merkte wij. eentje zat honderd uit te vertellen over haar problemen met de kinderen en haar ex. De andere een man doet zelf mee terwijl hij zegt de club te runnen. Wat een aanfluiting.

 27. Don schreef:

  Laatste nieuwtje?

  Men zegt dat eigenaren PP P. B. N. B. en ClubLeBaron de club te lelystad PartyPlayers, verkocht hebben aan de mede eigenaren van het Airport Hotel te Lelystad, ene J.

  Tja, onze mening houden we nog maar even voor ons, maar wilde dit jullie niet onthouden.

 28. Astrid en Jan schreef:

  een hoerenkast is het. wat een tent. mooie voorstelling. als je een strik omdoet als vrouw dan krijg je geld na afloop voor iedere munt of wel neuksessie van de eigenaar. dat is geen parenclub maar een hoerenkast, zelfs beroepsdames aanwezig. daar komen wij niet voor. bah. wij komen niet meer gaan voortaan weer naar de echte parenclubs.

 29. Mick schreef:

  Op veler verzoek hier de url die wij niet vergeten waren maar is gewoon partyplayers met https://www.swingersevents.nl/
  alweer een website, andere naam zelfde club, hoeveel namen komen er nog?

 30. support schreef:

  Iedereen mag zijn of haar genot of ellende plaatsen, maar liever geen namen van mensen inderdaad. Alex bedankt voor deze aanvulling.
  Support

 31. Alex schreef:

  Kom op mensen. Als je het ergens niet mee eens ben ga dan niet met roet gooien. Zeker namen van personen plaatsen is not done! Hou deze site netjes en ben je het ergens niet mee eens neem dan contact op met de persoon.
  Ik heb niets met deze website te maken, maar vindt zulke reacties gewoon niet netjes.

 32. Ikke! schreef:

  Wat een verschrikkelijke aanfluiting. Die vieze man, die zich ‘eigenaar’ noemt, maar eigenlijk maar een mannetje in loondienst voor 800 euro is. Een man die niet normaal functioneert en zelf ook lekker aan de drugs is. Schreeuwen tegen klanten en over het behandelen van zijn personeel nog maar niet te spreken. Bah, bah, bah…

 33. Beste Mensen en Feestvolk,

  Het is bekend dat er in t verleden het een en ander is gebeurd wat niet had moeten kunnen of had mogen gebeuren, echter kom ik al 12 jaar op deze locatie met veel plezier, de hygiene is prima, en de sfeer en dj’s zijn exclusief top, tuurlijk heb je groepjes waar je niet tussen komt soms maar ongeveer iedereen is welkom, WEL raad ik de club aan om “bepaalde” single heren die uit zijn op jagen NIET meer binnen te laten want je wil niet dat de sfeer verpest wordt door die ene persoon of personen.

  Het personeel is altijd vriendelijk iig wel achter de bar, altijd een glimlach, en de club heeft vele metamorphoses ondergaan kwa interreur en look.

  De club is een aanrader voor beginnend en ervaren feestbeestjes, ik kom echter alleen op kinky paradise, niet doordeweeks, dus eens per maand 😉

  Het tarief voor dat thema feest is mooi gebalanceerd met het aanbod en dus all in 40€ (excl 10€ borg voor kluisje) ! Oordeel niet te snel want de andere clubs zijn rond de 100€ en das alleen de entree mischien. voeg me gerust toe op fb maar wel met een berichtje aangezien mijn privacy instellingen zijn aangepast.

  Mvg

  Richard Ouwerkerk

 34. R schreef:

  Helemaal eens met die clubervaringen. Wat een aanfluiting.

  De eigenaar Peter Boots doet maar wat. Drugs, hoererij, mishandelen van personeel geestelijk, en zo kan een mens doorgaan.

  Hotel Airpoort Lelystad drugs afterparty’s, eigenaar van een hotel die zelf als gast ligt te neuken en ook aan de bar staat.

  Nu gaat peter boots weer een massagesalon met hoogtepunt kopen of huren in Lelystad. Waar zijn eigen vrouw monaliza werkt als hoer. Wat een sof. Is er dan geen enkele serieuze noot meer in deze club partyplayers.nl en clublebaron.nl?

  Niet heengaan, tenminste als je niet achter de tralies wil belanden of van de drugs wil neergaan.

 35. Wij zijn kortgeleden op zondag geweest, maar de club is niet echt schoon het personeel is eerst aardig, maar als je klaagt over het vieze eten en de hygiëne, dan draaien ze om als een blad aan de boom.
  Ons zien ze daar niet meer.
  leukestellen
  21-02-2015 / 20:06
  Hygiene 3
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Wij komen sinds half 2013 in deze club. Ook wel eens in andere clubs geweest, maar sinds wij Party Players hebben ontdekt, is dit onze club numero uno. Wat een gezellige en gemoedelijke club. Het is gewoonweg thuiskomen voor ons. Sinds onze eerste keren zien wij het alleen maar drukker worden. Telkens verrassende verbeteringen in de club. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan in orde. Heerlijke keuken, regelmatig gaat men met hapjes rond. En …….daar komen wij voor, veel activiteit. Geen opdringerige mannen en veel stellen en af en toe een vleugje BDSM en leuke thema-feesten. Maria & Johan
  Maria & Johan
  18-02-2015 / 23:45
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 9

  Stel dat door echt wangedrag en mishandeling personeel (zelf gezien) op een zondag er uit gezet is mag gewoon weer komen.. Schandalig! Zij is gewoon een hoer. Er loopt er nog eentje rond daar. Donker met hoedje op. Bah. Ons zien ze daar nooit meer.
  wij twee
  24-01-2015 / 08:39
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 6

  Het wordt minder, dit hebben wij ervaren naar aanleiding van ons laatste bezoek. Het date my wife concept is omgezet in “date for Fun” echter is het hetzelfde gebleven, dwz dat er vrouwen zijn (hoeren) die per beurt met een man een muntje krijgen, er zijn vrouwen die met meer dan 10 muntjes langs de kassa gaan en per muntje een bedrag van ca. EUR 30-35 krijgen, dus met ongeveer EUR 300-350 per middag/avond naar huis gaan. Als je er naar vraagt zegt men dat prostitutie niet wordt toegestaan, echter is de praktijk anders! Dit bepaald mede de zeer negatieve sfeer voor de ” normale” vrouwen/stellen, omdat de ” hoeren” stellen met hun mannen een vast clubje zijn geworden!! Ook is de toegangsprijs verhoogd met als argument dat de klanten er ook meer voor zouden krijgen, zoals beter eten en drinken, het enige is dat nu ook sterk alcoholische dranken incl. zijn! wat heb je daar aan als bezoeker die met de auto komt!!! Het eten is echt slecht, er is bij een lunch alleen een droog broodje met karig beleg, heb je mazzel, dan kun je nog een krentenbol scoren. De warme hap s-avonds willen we niet eens bespreken. Ook worden de mannen afgekloven in de hottub, zodat hun sperma rijkelijk in het water wordt gespoten, lijkt niemand te interesseren, zeker de dame(s) in kwestie niet, want dat is weer een muntje, kassa!! Ook op de bedden liggen leuke tijgerprint overtrekhoezen, deze ruiken beslist niet naar een fris geurig wasmiddel, evenals de handdoeken!! als je pech hebt, en dat hebben we nogal eens, dan kun je zelf de condooms, handdoeken en tissues van anderen opruimen. Ook ruikt het riool nog al eens erg sterk, dit hebben wij diverse keren mogen ervaren. Het toegangsbeleid qua leeftijd, zou men ook eens onder de loep moeten nemen, het is soms zo erg dat je jezelf in een bejaardentehuis waant, dat jong ogende vrouwen sex hebben met 80+ lijkt mij zonder geldelijke genoegdoening geen optie, maw deze vrouwen krijgen hier voor betaald!!! Weer een muntje extra!!!
  Limburgstel
  18-01-2015 / 12:31
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 5
  Bar 5
  Restaurant 2

  weer eens bij partyplayers geweest altijd veel gezelligheid er was een gangbanggaande van gbclubnederland waar we bij mochten kijken zeker heel gezellig en geil om mee te mogen maken. wij gaan zeker weer kijken
  latinka en jelle
  15-01-2015 / 15:27
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  Oud en nieuw wat een aanfluiting. Een jonge vent die de boel runde en er echt niets van snapt. Mensen wat zonde van onze nacht. Veel drugs en drank en eigenlijk mag het de naam club niet dragen. Een veredelde hoerenkast vinden wij.
  Dat is wel anders geweest. Eindelijk was het weer een club maar sonds de laatste maanden weer veel verandering in prijs en personeel en dat merk je gelijk. Erg jammer waar zijn de mensen gebleven die deze club in de lift brachten?
  Miranda en Wim
  03-01-2015 / 14:26
  Hygiene 5
  Gastvrijheid 4
  Bar 5
  Restaurant 8

  Wat zonde allemaal. de club was echt onze favoriet geworden. Nu zijn er mensen weg vanuit de leiding en doet de eigenaar het zelf met een man van hotel airport lelystad. Beide geen succes. De een is echt zenuwachtig en beter als gast, wat hij ook nog steeds is. De andere is de eigenaar die zelf dronken bezig is met van alles behalve het zorgen voor ons. Een sof. Je kan er als stel wel lekker geld verdienen. Je kan dagelijks muntjes verdienen en die tegen vergoeding inleveren aan de uitgang. Goede verdienste. Of het allemaal mag weten we niet, maar wel interessant om geld te krijgen voor seks zonder voorwaarden.
  johan en maria
  08-12-2014 / 13:07
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 2
  Bar 5
  Restaurant 8

  zwijgbericht:De club is prima, maar er lopen veel dames te jagen op mannen. Ze krijgen dan een muntje en kunnen dat inwisselen. Ik vind het niet erg om aangesproken te worden door een dame, maar blijkbaar gaat het enkele dames alleen om de muntjes. Volgens mij worden ze betaald, want iedere keer als ik kom zie ik wel dezelfde dames. Verder achter de bar regelmatig niemand te zien. Afgelopen keer 7 personen aangekleed aan de bar, waarschijnlijk bezoek van de eigenaar. Dat kan absoluut niet, neem ze dan even apart. Het grote bad was afgesloten en eten was om half zeven al op..
  Willem
  03-11-2014 / 13:27

  Afgelopen vrijdag deze voor ons nieuwe club bezocht.
  Hebben het egzelliog gehad. Voor ons nieuw dat er ook mannen alleen waren , maar geen last van gehad. Leuk stel ontmoet ebn daar de hele avond mee opgetrokken. Restaurant redelijk en all inclusive .
  We waren er om 16.00 uur en gingen om 0.200 uur weg.Voor entreeprijsje van 50 eu goeie deal.
  theo en roos
  27-10-2014 / 12:16

  pas geleden weer eens naar party players geweest na lange afwezigheid. in eerste instantie waren we wel enthousiast het was erg gezellig dat de eigenaar zijn gezicht liet zien en achter de bar stond. maar afgelopen donderdag waren we er weer en toen was de man alweer teruggevallen in zijn oude patroon. boos rondkijkend, met openlijk kritiek geven op zijn personeel. hij ging weer vrij snel weg maar de sfeer was helemaal weg. voor ons geen party players meer.
  leukstel
  26-10-2014 / 10:36
  Hygiene 4
  Gastvrijheid 3
  Bar 4
  Restaurant 5

  Wat een aanfluiting. Zijn daar zaterdag geweest.Prima Dj dat wel. Veel goede dingen over gehoord. Wij vinden het niks. Geen gastvrij onthaal maar een drugshol met een stuk of 25 tot 30 stellen. Zonde van ons geld geweest en gaan nimmer meer. Oordeel zelf en geloof ons vooral niet.
  H en M
  24-10-2014 / 00:33
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Komen regelmatig in PP. Laatste verbouwing een succes, vooral de baden. Vroegen ons de laatste keer wel af waar de gloty home kamer zich bevindt. Weet iemand dat?

  Wij kunnen altijd heerlijk met elkaar spelen in PP. Mannen ook niet opdringerig. Ja gluren is logisch toch en als een man met zichzelf gaat spelen als we in de sauna zitten is ook logisch.
  Maar nee is nee en zo hoort het ook. Kortom altijd heerlijk.
  Stel Z-H.
  Paar uit Flevoland
  09-10-2014 / 16:50
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  vandaag 7-10-2014 naar het kofschip gereden hadden we beter niet kunnen doen volgens mij waren we het enigste stel bij binnenkomst dit is verre van een parenclub zeker op de dinsdag mijn man die door de gang liep werd meteen al aangesproken door een dame schatje heb je een muntje voor me dan kunnen we plezier maken hoezo parenclub nee voor ons niet meer
  pretletters
  07-10-2014 / 20:07
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 4
  Bar 4
  Restaurant 4

  eerst de webpagina eraf nu weer aan met een andere simpel pagina. geen gezelligheid meer. waar zijn die mensen gebleven? eindelijk was het een clubje. nu weer achteruit en zelfde dame regelmatig de baas?
  astrid en maarten
  18-09-2014 / 10:53
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  We gingen altijd met veel plezier naar PP. Op zaterdag betaalde je 45 euro, couples only. Gisteravond bleek dat de eigenaar het roer heeft omgegooid. De ‘support medewerker’ is aan de kant gezet en nu betaal je 80 euro op de zaterdag. Entree op de andere dagen is op dit moment niet bekend want de site is offline omdat ze naar een andere host moeten.
  Het blijft een leuke club met een gezellige familiaire sfeer maar deze prijs op de zaterdag is in verhouding te hoog. Indien er 50 stellen zouden zijn was het goed, die zijn er helaas bij lange na niet op een gewone zaterdag. Veel klachten over de entreeprijs waren er gisteren.
  Eigenaar: als je dit leest, snel veranderen anders ben je veel bezoekers kwijt en kan je de tent snel sluiten.
  PP fans
  14-09-2014 / 20:16
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 7

  jammer de sfeer weg. ons clubje bouwt weer af.
  c en m
  13-09-2014 / 12:14
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 2
  Bar 2
  Restaurant 2

  Vorige week zijn wij in partyplayers geweest. De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Wat echter een domper was, dat de eigenaar mijn vrouw aansprak dat als ze met andere mannen sex zou hebben ze ook mee kon doen aan date my wife. Dan kon ze wat verdienen. Het voelde als een koude douche en mijn vrouw was beledigd dat ze gezien werd als een hoer. Jammer dat er blijkbaar niks verandert is. Het personeel is onverzorgd en toont geen interesse. Het eten is erg smaakvol.
  swingstel
  28-08-2014 / 17:43
  Hygiene 5
  Gastvrijheid 4
  Bar 4
  Restaurant 7

  Zondag zijn wij naar partyplayers geweest. Goede ontvangst echt druk, dat hebben wij wel anders gezien, en gezellig personeel. Binnen enkele maanden is deze club omgebouwd tot een leuke parenclub. Dat is onze mening. Speciale dank aan Don en de andere collegas die het echt een gezellige dag maakte. Wij raden iedereen aan zelf eens een kijkje te nemen. Zelf gaan wij zeker terug op de zondag wat een dag.
  Chantal en Romario
  12-08-2014 / 19:29
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Gisteravond bij Party Players geweest. Erg rustig in verband met vakantie, maar super avond gehad. Zeer vriendelijk personeel (kan sommige commentaren hieronder dus niet bevestigen) dat te alle tijde in is voor een praatje, uitleg of een grapje. Mooie ruimtes met in iedere kamer condooms, handdoeken en tissues. De keuken is niet bijzonder, maar het vlees is goed en wat je krijgt. De prijs/kwaliteit is gewoon goed. Drinken en eten is namelijk inclusief en daarom is een avondje van 40 euro voor twee personen gewoon goed.
  Wij komen zeker terug.
  Lekker paar
  10-08-2014 / 09:23
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 9
  Bar 9
  Restaurant 6

  Voor het eerst deze club aangedaan. Mooie club, prima faciliteiten en leuke kamertjes. Was, voor een zondagavond, redelijk wat volk, maar helaas weinig actieve stellen. Misschien dat we nog eens op een zaterdag gaan kijken en hopen dat er dan meer actie is
  2snoepers
  08-07-2014 / 22:23
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 7

  Wij vinden onderstaande niet te begrijpen. Hebben afgelopen vrijdag een superdag gehad tot de late uurtjes. Werkelijk alles in orde. Leuk personeel en een gevoel van welkom zijn. Erg mooi geworden daar.
  Marriette en Janus
  08-07-2014 / 20:02
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 9

  Allereerst willen we zeggen dat de club qua inrichting mooi en gezellig is, maar hebben wel enige kantekeningen/verbeteringspunten.
  – Handoeken bijna tot niet aanwezig!
  – Sanitair mag wel is grondig worden schoongemaakt!
  – Spiegels op de kamers zit onder de viezigheid.
  – Het eten valt erg tegen
  – Ook het personeel vinden we niet representatief..
  – We missen het gevoel van : we gaan uit!
  Kortom voor ons niet meer!
  two love
  17-06-2014 / 12:44
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 3
  Bar 2
  Restaurant 1

  Prachtige vrijdagavond gehad. Wij waren jaren niet geweest en hebben ons ogen uitgekeken. Wat een mooie zaak. Super gastvrij waren de dames en gezellige grappenmakende gastheer. een echte thuisfeest in een grote club vol wellness en lekker eten. Onze complimenten! Tot een volgende keer!
  Jorien en Marco
  26-05-2014 / 16:32
  Hygiene 9
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 8

  Wat een ontvangst. Van binnenkomen tot weggaan een echt gevoel of je bij bekende bent. Grote club, goede rondleiding door een gastheer, veel dingen zoals sauna, electriek en houtgestookt, een grote soort zembad met waterval en stroming, een disco met gezellige hoekjes en eigen bar, maar liefst drie barren in de club, veel kamertjes en super aardig personeel. In het restaurant was het genieten, de dame die de keuken deed kwam zelfs vragen of alles naar wens was. De bardames niets dan aardig en de man aan de muziek die een soort vliegende keep gastheer vertolkte was ronduit goed voor een fijne huiselijke sfeer. Toen we weggingen vroeg de dame of alles echt naar wens is geweest en bedankte ons voor het bezoek. Dat is lang geleden dat iemand dat deed. Wij vinden het zeker de moeite waard om opnieuw te gaan en hopen dat we vrijdag tijd hebben dan gaan we zeker weer genieten daar.
  Maurice en Sofie
  13-05-2014 / 16:57
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 9

  2 weken terug op woensdagmiddag-avond geweest het muntjessysteem werkt slecht als je je als man aan het uitkleden bent dan komen ze al vragen of je een muntje hebt heel opdringerig, de bardame met tatoes en zwarte haren was chagarijnig zei niets en liep de hele tijd weg, je moest heel lang wachten tot je een drankje kreeg. Het eten was die dag zeer slecht zat geen kreek of smaak aan, handdoeken en condooms ver te zoeken. Heel jammer allemaal aan de ene kant doen jullie heel erg je best om er wat moois van te maken maar hoor van heelveel mensen deze klachten. Probeer er wat aan te doen zodat iedereen een gezellige middag heeft.We krijgen het idee dat het alleen nog maar om de feesten gaat.
  blauwvingers
  08-05-2014 / 10:53
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 3
  Bar 3
  Restaurant 3

  Vrijdag bij de club in Lelystad geweest. Voor mij zeker herhaling. Een verademing. Oergezellige mensen. Zowel het stel aan de bar als de mensen waarmee ik contact had. Heerlijk en gratis gegeten een lekker ontspannende dag. Kregen een koud flesje water toen ik wegging. Nergens ooit meegemaakt. Normaal schrijf ik niks, maar wilde dit toch een keer doen. Aanrader vind ik.
  Brenda
  01-05-2014 / 03:09
  Hygiene 9
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 8

  Eerlijk is eerlijk en had van mezelf niet verwacht dit bericht met mede chatters te delen.
  Na een afwezigheid van ons als stel van ruim 3 jaar zijn we voor het eerst weer naar Party Players geweest op een zondag. De club is totaal verbouwd en voor ons bijna niet meer herkenbaar.
  We zijn vandaag een paar oud-bekenden tegengekomen en het leek erop alsof we nooit weg geweest zijn.
  De warmte en gezelligheid nu eindelijk duidelijk is dat er een vast beleid lijkt te zijn gekomen is een reden te meer om zelf eens een kijkje te nemen of die oude warme gezelligheid voor iedereen zo is.
  Ons is het super prima bevallen en zullen zeker weer vaker de dijk over gaan.

  Ronald en Maya
  28-04-2014 / 01:26
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 9
  Bar 8
  Restaurant 8

  Afgelopen zondag bij partyplayers gweeest, ongelooflijk veranderd. Personeel vriendelijk heerlijke spa en buitentuin er was een bbq en tot savonds gedanst op de muziek. wij gaan weer partyplayers bedankt voor een ongelooflijk gezellige dag.
  Mies en Joop
  01-04-2014 / 11:23
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Gisteren weer een heerlijke dag gehad bij deze club. Oergezellige muziek en erg gastvrije mensen aan de bar. Er worden veel dingen vernieuwd en opgeknapt en heb weer nieuwe mensen ontmoet.
  Petra
  14-03-2014 / 10:59
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 7

  Zijn twee weken terug naar deze club geweest. Gaan zeker weer. Jarenterug waren we vaste klant. Toen werd het slecht en gingen we niet meer. Nu op aanraden weer geweest en echt leuk gehad. Leuke mensen met gevoel voor klant en medemens. Veel nieuwe dingen gezien en erg verbeterd. Tijd zitten praten met een man in de tuin tijdens een peuk die me vertelde dat dit door gaat zetten en ze echt klantvriendelijk en scherpe prijs willen. Goede feesten en geen ellende en smeer. wij zijn verkocht en gaan daar zeker weer heen met onze vrienden.
  Johan en Marjo
  24-01-2014 / 21:34
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 8
  Restaurant 8

  Wij zijn ook op het feest geweest vrijdag en sluiten ons bij Inge aan. Het woord redhot werd door iedereen aan meegedaan zo ook het personeel was volledig in rood. Super ontvangst, lekkere muziek veel ruimtes en doeners, bij het weggaan een watertje en goede woorden/zorgen over veilig thuiskomen. Wij komen zeker weer.
  Leonie en Jeroen
  21-01-2014 / 12:32
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 7

  Afgelopen vrijdag naar pleasuredome geweest. Heerlijke avond gehad. Wij hebben niets gemerkt van ongezellige barvrouw. Integendeel oergezellige mensen die tijd voor je hebben en ons een erg welkom gevoel gaven. Bedankt en tot de volgende keer dames. Uh, dat geld zeker ook voor de andere personeelsleden hoor. Erg welkom gevoel gehad en dat is voor ons de reden om volgende keer weer te komen.
  Inge en Jan
  20-01-2014 / 22:24
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 8

  Prima. Wij gaan zeker vaker. Maar enkele puntjes moeten beter worden. Een bardame met piercings, zwart jurkje, erg slank, mag wel eens leren lachen. Wat een sjagerijn. Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! Handdoeken en condooms waren vaak moeilijk te vinden, veel te weinig. En op enkele plaatsen mag de kachel wat hoger staan. verder zijn de mannen absoluut niet opdringerig, zelfs wat verlegen. Het restaurant is prima, maar de bakplaat en afzuiging absoluut afgekeurd, gewoonweg vies. Maar dubbel en dwars is deze club de entree prijs waard.
  Wij Twee
  19-01-2014 / 14:36
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 7
  Restaurant 5

  Dit is een hele mooie zaak aan het worden. Steeds weer nieuwe aanpassingen en verbeteringen. Moderne uitstraling van deze tijd en er word rekening gehouden met de crisis en passen hun prijzen hier op aan. Personeel is leuk en vakkundig. Geschikt voor startende swingers, de ervaren swingers maar ook voor gelegenheidsstellen die eens niet naar een hotel willen.
  love
  11-01-2014 / 12:23
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 9
  Bar 8
  Restaurant 8

  Wij zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij jullie geweest. De vorige keer was 22 november (eerste couples-only zaterdag). Afgelopen zaterdag keken we hun website: daarin stond vermeld dat nu elke zaterdag een couples-only avond is. Dat was voor ons de reden om naar Lelystad te gaan: we gaan alleen naar parenavonden, de rest vinden we niets aan (opdringerige mannen). Een heerlijke relaxte avond gehad. Er hangt nu een leuke sfeer. Verder in de warme hotpoule geweest: heerlijk. Er is sinds november alweer het een en ander verbouwd. Het ziet er steeds mooier uit. Voor ons een leuke club. En dat voor maar 40 euro, inclusief drank en eten!
  S. en T.
  07-01-2014 / 14:46
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 9
  Bar 9
  Restaurant 7

  Zaterdag avond geweest. Het is een mooie nette club met mooie kamers en leuke hoekjes. Het was wel wat jammer dat het nogal rustig was. Maar met de stellen die er waren was het toch heel gezellig. Wij zijn geen swingers die willen ruilen maar vinden het spannend om naar andere te kijken en bekeken te worden(door stelletjes). Met al die leuke hoekjes overal is dat goed gelukt. Er waren wel wat mannen alleen maar daar hadden we geen last van. Het is er schoon en netjes. Wij gaan zeker nog een keer. Een leuke avond uit voor 40 euro (de 10 euro voor de borg voor de sleutel, hebben we fooi gegeven).
  Mar en Jeroen
  30-12-2013 / 10:56

  Eigenaar van deze club zal eens bij zich zelf te rade moeten gaan wie dit soort negatieve stukken schrijft…
  Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad.In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee.Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen. Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!! Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt!Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten(pp en sd) spreken! Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen!Wees gewaarschuwd!!!
  swingers
  26-12-2013 / 01:28
  Hygiene 10
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 10

  Wij van’t weekend ook bij partyplayers geweest.
  Was voor ons de eerste keer daar maar hebben wel vaker andere clubs bezocht.
  We werden hartelijk ontvangen en ook dame aan de bar was zeer vriendelijk.
  Vonden het van binnen echt een hele mooie club met veel leuke en mooi aangeklede ruimtes…
  Wij vonden het jammer dat het er niet druk was (was ook avond voor stellen alleen) en was eigenlijk geen sfeer.
  Ook afknapper was meneer achter de bar die dacht dat ie wel heel populair was.
  Al met al scoort deze club toch wel voldoende van ons maar dit dan door de ambiance en voor de prijs (30 euro) hoef je het ook niet te laten.
  Friesstel
  23-12-2013 / 19:22
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 8
  Bar 7
  Restaurant 7

  Afgelopen weekend na jaren weer even naar die club geweest. Mede door de nieuwsbrieven, mensen die we kennen en de verhalen over een promo stel hebben we de stap gewaagd. Veel veranderingen leuk gedaan. Alleen de oude gewoontes van het zelfde personeel en eigenaar met vrienden zijn ongewijzigd. Wij gaan er niet meer heen. Een soort bank in de tuin met een combinatie van vaste gasten en eigenaar die er vrolijk op los feesten onder invloed van? Overal word gerookt en geblowd? Ballonnenfeestje? Dat is niet ons ding. Zonde want het ziet er goed uit en de entree bar en het personeel daar was erg lief en gezellig voor ons. We gaan voorlopig niet meer. zijn gebleven tot een het feest bijna leeg was rond half twee en zagen toen zoveel dat we het voorlopig niet meer aandurven. Zijn benieuwd naar meningen van andere mensen.
  Lydie en Ron
  23-12-2013 / 13:36
  Hygiene 5
  Gastvrijheid 5
  Bar 8
  Restaurant 5

  Voor het eerst sinds een paar maanden weer terug geweest in deze club. Wauw, wat een veranderingen zeg! Ze timmeren flink aan de weg, nu zijn er mooie nette toiletten, meer kamertjes die ook leuk ingericht zijn. Sommige kunnen op slot, andere niet. Er is een nieuwe bar bijgekomen en de grot is helemaal verbouwd. De eigenaren lopen er ook een stuk vrolijker bij dan een poos geleden. Het is Echt een mooie club nu. MAAR: wij komen er alleen nog op de goeie feestjes (zoals pleasure dome of kinky). Dan blijven de kansloze heren namelijk buiten en dan is het binnen ge(il)zellig druk.
  LL
  21-12-2013 / 17:03
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  Wij zijn geen bekenden van PP en waren er gewoon voor de eerste keer. Wat ik hier op schreef is gewoon een objectieve reactie. Het is een mooie gelegenheid en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Als het eerst anders was……….dan hebben ze het zich blijkbaar aangetrokken en het (positief) veranderd. En zoals ik ook schreef vonden wij het jammer dat er niet meer stellen waren. Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Maarja……..als op dit soort sites negatieve berichten staan dan is het ook wel logisch dat mensen voor iets anders kiezen en het rustig blijft. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor. We vonden het gewoon lullig voor een eigenaar/beheerder van een club als je op deze site (in onze ogen) ontercht “te slechte kritiek”krijgt. Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft (of twijvelt aan onze mening!) ………..ga het nog een keer uitproberen (voor de zeer lage toegangsprijs hoef je het niet te laten) en zeg dan op de site wat jullie er van vinden.
  Groetjes SamenGenieten
  (het is ons in ieder geval zo goed bevallen dat we de 28e nog een keer gaan)
  SamenGenieten
  19-12-2013 / 20:01

  Sorry hoor maar zijn jullie allemaal bekenden van de eigenaren van PP?
  Of mischien zelf van PP?
  Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig.
  of komen we mischien op de verkeerde dag?
  als wij er zijn is het nooit druk
  en dezelfde sjagerijne dame staat nog achter de bar.
  nee we wachten nog even een poosje met weer komen
  jack en loes
  19-12-2013 / 18:45
  Hygiene 3
  Gastvrijheid 2
  Bar 2
  Restaurant 2

  Wij sluiten ons helemaal aan bij onderstaande positieve reacties. Weergaloos veranderde partyplayers. wij hebben eigenlijk niet meer te melden dan dat wij een top avond hadden van binnenkomen tot aan het weggaan. PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al. Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig. Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken. We zijn benieuwd.
  Els en Johan
  16-12-2013 / 02:42
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 7

  Gisteren voor het eerst bij Party Players geweest. We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer. Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening(zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk) en het was er schoon en netjes. We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago. Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen. Voor ons drie keer een 10 (we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over)
  Een prima prijs-kwaliteit verhouding !
  SamenGenieten
  15-12-2013 / 16:31
  Hygiene 10
  Gastvrijheid 10
  Bar 10

  Wat een prachtige club! Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon. Een aanrader. Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. Topclub.
  sjoerd
  13-12-2013 / 21:43
  Hygiene 10
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 10

  We zijn het helemaal eens met Patries en Rik. Leuke gezellige club. We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad. Leuke mensen ontmoet en…….gewoon tof, dus voor herhaling vatbaar. Tot gauw dus maar weer.

  H & A
  H & A
  09-12-2013 / 17:34
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 8
  Restaurant 7

  Gisteren naar lelystad geweest voor een eerste bezoek. Geweldige avond gehad. Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent. Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken. Tot dan als jullie dit lezen partyplayers.
  Patries en Rik
  09-12-2013 / 16:21
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 7

  Afgelopen zaterdag naar deze club geweest. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben. Heerlijke avond geweest. Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. tijdens het rokersminuutje een leuk gesprek gehad met de gastheer en alles was in orde. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden. Super gezellig en gaan er zeker weer heen!
  Marianne en Vincent
  06-12-2013 / 12:25
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Afgelopen donderdag naar Lelystad gereden. Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje. Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening. Ga zeker weer. De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar. Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden.
  Walter en Suzanne
  29-11-2013 / 16:39
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Ook wij waren afgelopen zaterdag op de Couples Only party die van begin tot het eind super gezellig was. Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee. Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd.
  sexy
  27-11-2013 / 12:39
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  We zijn afgelopen zaterdag naar de opening geweest. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde… er werd openbaar gesnoven …dat ze dat doen oke, maar ik hoef dat niet te zien.
  Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had. Dit kan niet! We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect! En voor de prijs verhouding was het super!
  RenJ
  26-11-2013 / 18:40
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 9
  Bar 7
  Restaurant 9

  16-11 hier geweest voor het eerst.
  hartelijk ontvangst!
  verder was het helaas erg rustig max 8 stellen en 3 alleen gaande mannen ofzo. dat was wel jammer.
  voor de rest netjes allemaal al kunnen sommige delen wel wat warmer. er wordt nog veel verbouwd. al met al een leuke tent als het wat drukker is…
  jacmat
  25-11-2013 / 12:32
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 8
  Bar 7
  Restaurant 7

  Gisteren (22-11-’13) hebben wij voor het eerst jullie club bezocht. Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Gezellige ambiance met twee bar’s met elk hun eigen muziek. Bij het dans gedeelte draaide een D.J. met veel techno-dance. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool. We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site. De nieuwe eigenaar doet enorm z’n best om de club op te bouwen, onze complimenten hiervoor. Je krijgt van de eigenaar en z’n vrouw veel aandacht en met een warm gevoel verlaat je het terrein. Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug!
  S. en T.
  24-11-2013 / 21:04
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 9

  Wij zijn afgelopen zaterdag bij deze club geweest, naar aanleiding van een facebook contact. Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu. Ongelooflijk gezellig geweest. Gezellige mensen, veel stellen (kan nog wel wat meer) en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is. De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had. toen wij weggingen nog een flesje water mee gekregen voor onderweg? Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. wilde we toch even melden.
  Martin en Marianne
  22-11-2013 / 12:42
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Vandaag weer eens naar PartyPlayers geweest. Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar. verse salades en zelfs een lekker soepje toe, lekker fruit. Na de heerlijke lunch. lekker op verkenning gegaan. kortom ons heerlijk vermaakt en zeker voor herhaling vatbaar.
  Liefje/mopje
  20-11-2013 / 23:03
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 8
  Restaurant 10

  Voor het eerst sinds lange tijd door internetrumoer weer eens langs geweest. Met gemengde gevoelens. Alles overtrof onze verwachtingen. Echt heerlijk. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn. Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wat een verademing. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom. Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast!
  Yve en Jan
  17-11-2013 / 18:56
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 8
  Restaurant 7

  We zijn laatst geweest wat een aanfluiting.
  leuke club wat interieur aangaat maar daar is het ook mee gezegd.
  geen gezelligheid
  ze lopen er met telefoon te fotograveren zonder dat je het in de gaten hebt
  personeel heeft ook meer interesse voor hun telefoon dan de klanten
  we hebben het er wel eens schoner gezien
  wel goeie verbetering met de wc’s
  maar ja daar kom je niet echt voor dat kan thuis ook
  nee voorlopig PP in de ijskast
  hij en ik
  31-10-2013 / 19:10
  Hygiene 3
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 2

  Wij komen met zekere regelmaat naar PP. Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten. Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan. Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen.
  Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is.
  Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen. Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein. Vooral als een aantal mannen ook ‘plotseling’ gebruik wil maken van het bad als wij er in zitten. Ja dat is wel minder.
  De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is.
  Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning. Gewoon hartstikke leuk. Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor.

  P & A (stel eind 30)
  Peter & Astrid
  08-10-2013 / 22:05
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 7

  hele leuke club

  alleen handoeken doen ze niet veel aan
  zaten zonder als we niet toevallig zelf wat in de tas hadden
  en niks te doen pffffffffff
  mijn vrouwtje en ik
  08-10-2013 / 18:19
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 2
  Bar 1
  Restaurant 4

  Via een datingsite in contact gekomen en een avond meegemaakt. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel. Leuke mensen ontmoet.
  Jantine en Erik
  08-10-2013 / 12:37
  Hygiene 9
  Gastvrijheid 10
  Bar 8
  Restaurant 9

  In de meeste clubs is een gsm etc ook verboden.Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden.Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten.
  She & He
  04-10-2013 / 10:16

  We zijn na een kleine 3 jaar weer eens wezen kijken.
  en eerlijkm is eerlijk het word er steeds mooier maar dat was vroeger ook al zo alleen 1 ding is nog steeds niet veranderd en dat is de gastvrijheid.
  Heren ondernemers kijk toch eens wat voor personeel je er hebt lopen pffffffffffff
  idd zoals hiervoor geschreven is de telefoon belangrijker dan de gasten
  eigelijk zou de telefoon verboden in de club moeten zijn
  verder werden de handoeken niet bij gevuld de wasmanden wel maar dit i v olgens ons de bedoeling dat die geleegd worden en de kasten gevuld
  eten lijkt wel versoberd te zijn in de laatste jaren
  kortom zorg dat je goed en VRIENDELIJK personeel hebt dan zijn die verbouwingen niet zo nodig scheelt veel geld en wij hebben meer plezier
  de eeerste jaren waren tot nog toe het mooist terwijl de club er vergeleken met nu niet uitzag
  we komen nog wel eens een keer weer over een jaar of 2 misschien 3
  erotiek lovers
  03-10-2013 / 13:15
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 3
  Restaurant 2

  Na een lange tijd niet geweest te zijn, toch maar weer eens een poging gewaagd en daar hebben we geen spijt van! Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super! Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen. Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Kortom een aanrader.
  Lekkerstel
  01-10-2013 / 17:06
  Hygiene 9
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  Party Players is een relaxte tent. Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft.

  De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Denk dat het voor de inkomsten ook wat beter is om er iemand neer te zetten die wel met z’n hoofd erbij is.Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is.

  Toiletten en douches redelijk verzorgd. Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten.

  Het eten is meestal redelijk verzorgd. Alleen de bakplaat zou wel eens vaker gereinigd mogen worden tijdens de avond…..of vervangen, laatst kwam bij het aanbrandsel afschrapen een hele laag metaal mee, en er zaten diverse oneffenheden in de bakplaat!

  Maar al deze dingen zijn bijzaak. Wij kunnen de PartyPlayers aanraden voor alle kinky, openminded en jong van geest mensen die een leuke en geile avond willen beleven.
  chronisch geil stel
  10-09-2013 / 16:11
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 6
  Bar 7
  Restaurant 6

  Voor het eerst geweest, erg leuk.
  Werd rondgeleid door een dame en later aangesproken op mijn idee over deze club, was voor mij nieuw maar erg prettig dat ook ik als eerste bezoeker gehoord werd.
  Tikkie rommelig nog wel, veel nieuwe dingen.
  Kom zeker nog is kijken bij die club.
  Joke
  31-08-2013 / 16:07
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 10
  Bar 7
  Restaurant 8

  Wij zijn samen met een ander stel bij Party Players geweest maar gaan nooit meer.
  De dame achter de bar was zeer onvriendelijk was veel met haar telefoon bezig was zeker belangrijker dan de gasten. De eigenaars lusten zelf ook wel een stevige borrel of een pilletje waardoor de eigenaresse luid en duidelijk aanwezig was dit ter erfenis van meerdere gasten. Het eten was minimaal de grillplaat erg smerig en daar moet je je vlees op bakken. De kamers stonken gewoon overal lagen gebruikte condooms en vuile handdoeken terwijl het personeel het nog steeds druk had met hun telefoon. Jammer dat het zo moet zijn de club is groot genoeg om er iets van te maken. Maar wij gaan nooit meer
  u&me
  24-08-2013 / 21:34
  Hygiene 3
  Gastvrijheid 3
  Bar 3
  Restaurant 3

  Juist daarom vind ik ook het verhaal van inloggen wel goed.
  Appel
  19-08-2013 / 13:44

  Dreigen met een proces en dan nog snel even je eigen clubje hoge scores geven # indekken na loze bedreigingen#
  swingstel
  15-08-2013 / 00:11
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  beetje jammer dat cludeigenaren. hier zo op antworden. dan weet je dat er wat achterzit. ik zou zeggen doe wat leuks met je club. en zorg dat je wat meer mensen aan trekt. en blijf gewoon een parenclub.. en niet dat jullie je geld moeten verdienen met singel mannen. want de meeste mensen kijken toch of er singels in mogen en gaan dan liever naar een andere club waar echter allleen stellen in mogen hoop dat iedereen nog veel mag genieten .van het swingen. en eerlijk zijn op hun eigen site. dan heb je geen clubtijd nodig. maar aangezien dat de niet leuke berichten. van mensen gelijk worden verwijderd.. dat is het zelfde als je hier iets neer zet en alleen maar 11111 geeft of alleen maar tienen. mensen zien zelf wel dat dat niet klopt maar als je voor het eerst gaat naar een club wil je wel een beetje weten hoe het in zoon club gaat. dus een beetje eerlijk antwoord is dan wel gepast volgens ons. vriendelijke groetjes lust
  lust
  14-08-2013 / 18:15

  En ik (geen clubeigenaar!!!!) denk dat er wel meer clubs zijn die heel blij zouden zijn als deze site opgedoekt zou worden. Ook in het veleden zijn er heel veel nog andere clubs en clubgangers persoonlijk hier écht zwart gemaakt. Beschuldigd van vanalles wat niet waar is. En dat klopt gewoon niet.Zorg dat als iemand hier iets neer wil zetten dat men zich moet aanmelden en inloggen.Dan weten we ook via het adres wie die smerige berichten er neer zet en zelfs kunnen weigeren. Bedenk ook dat er zoiets als internet-pesten, valse beschuldigingen ed veboden is.
  Wordt je er in een ander club uitgezet (drugsgebruik en terecht) of om een hele flauwe reden dan kun je als je dat wilt hier zomaar vanalles neerzetten. Dan vinden de meeste mensen een zeer kwalijk punt.
  Mensen worden met naam en toename, uiterlijke beschrijvingen etc hier besmeurd met valse uitingen.Zelf blijven ze anoniem.Maar met deze site wordt geld verdiend dus die wordt niet zomaar opgedoekt. Als deze site zo kwalitatief goed, is laat de mensen zich dan aan melden en inloggen! Dan pas krijg je de meest eerlijke menigen.
  Al heel lang swingers
  14-08-2013 / 13:40

  Geachte eigenaar van clubtijd en lezers,
  De manier waarop u zaken aanpakt, geeft de kwaliteit aan.

  Driemaal is er een vriendelijk verzoek gestuurd of de zaken die nonsens weergeven, en over personeel met naam en toenaam gaan, te verwijderen.
  Op geen van deze zaken is ook maar 1 antwoord binnen gekomen.
  Ook worden deze niet gemeld.

  Nu is er een iets strenger maar zeer net mailtje verzonden, en daar wordt opnieuw niet op gereageerd, tot een van onze collega’s dit las.

  Uiteraard zullen wij gepaste actie ondernemen, waarvan hier, openbaar, akte.

  Wij wensen u nogmaals veel succes met uw site.

  Hier in het openbaar het dringende verzoek om:
  PartyPlayers
  Club Lebaron
  Parenclub-Monique
  per direct te verwijderen van uw “onafhankelijke” website.

  Met vriendelijke groet,
  Genoemde clubs.
  PartyPlayers | ClubLeBaron | Parenclub-Monique
  13-08-2013 / 18:28
  Hygiene 10
  Gastvrijheid 10
  Bar 10
  Restaurant 10

  De site Clubtijd werkt! En de eigenaren van de diverse clubs lezen de comments erg goed! Schrijven er zelf ook menige…….

  Clubtijd ga door met je goede werk!
  swingstel
  13-08-2013 / 01:27

  In plaats van ClubTijd te dreigen met rechtzaken zou deze club er beter aan doen naar de commentaren te luisteren die oa hier worden gepost.

  De commentaren die hier gepost worden zijn de MENINGEN van de gasten van de club, dus erg dom om daar niet naar te luisteren.

  Onze bezoekers zijn zelf oud en wijs genoeg om de onzin-berichten te filteren, evenals de posts die door de eigenaar zelf worden geplaatst…..

  UITERAARD worden geen meningen verwijderd zoals dat vaak wel op de websites van de clubs gebeurd wanneer die te negatief zijn (tenzij de commentaren totaal niet onderbouwt zijn, zie de regels)

  Dreigmail van de eigenaar:
  Zou u zo vriendelijke willen zijn om zelf, of uw cliënt dringend te verzoeken, de volgende zaken te regelen:

  1 de nonsens van clublebaron – partyplayers – en parenclub-monique te verwijderen. (wij bedoelen daarmee de nonsens berichten die door non bezoekers geplaatst zijn).
  2 het nonsens bericht verwijderen bij parenclub-monique dat geschreven zou zijn door party players! Dit is namelijk absoluut niet het geval!!!
  3 als dit allemaal niet kan in ieder geval clublebaron, partyplayers en parenclub-monique, volledig te verwijderen van uw site en hierover geen enkel bericht meer willen publiceren!

  Dit is een laatste poging om deze zaak vlot te trekken op een nette en vriendelijke manier.
  Mocht opnieuw actie of reactie uitblijven, dan overwegen wij clubtijd en aanverwanten in rechten te betrekken.

  Het kan niet zo zijn dat we tot viermaal toe een net contactverzoek doen als collega’s en reactie uitblijft, maar de negatieve nonsens berichten voortduren.
  Redactie ClubTijd
  12-08-2013 / 20:03

  Mensen die schrijven zoals Bennie, die wil je volgens mij ook niet tegenkomen in Partyplayers. Die wil je nergens tegenkomen.Wij zijn er morgen weer, heerlijk.
  Huub en Kim
  09-08-2013 / 22:18
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  Jezus Bennie, leer eens schrijven met hoofdletters, komma’s en punten.Hier is geen doorkomen aan, niet te lezen.
  Karin
  09-08-2013 / 15:21

  ze verbouwen en veranderen zo vaak laatst zelfs geen erotiek meer in de weekenden in een parenclub wij teleurgesteld weer weg wnt we hadden blijkbaar op de verkeerde website gekeken ja dat kan ook snel als je 3 of meer web sites hebt voor 1 locatie en nu mag er in de weekende wel weer erotiek ze denken zeker dat wij klanten/gasten jojo’s zijn maar zo is het niet het is jammer want het is dicht bij huis maar zo gun ik hun mijn geld niet ik moet er hard voor werken en iedere keer is het anders terwijl de eigenaren wel weten hoe het moet dat is nou zo vreemd want in lelystad veranderen ze keer op keer en in le baron heerenwaarde blijft het altijd het zelfde en daar blijven de mensen ook komen daar hebben ze ook beter personeel maar directie jullie verbouwen en steken er ontzettend veel geld in wat er nooit weer uitkomt op zo’n manier en dat is erg zonde jullie zouden eens in jullie concept tijd moeten steken en dan ook eens een keer volhouden en ga eens op zoek naar goed personeel wat gastvrij is en vriendelijk ook als het rustig is want dat is erg belangrijk want nu is het niets ik geef deze tip omdat ik graag kwam en ook een leuke tijd gehad heb bij jullie maar jullie veranderen nu veel te veel als je naar jullie toe wilt gaan ben je haast verplicht om op de site’s te kijken anders krijg je een enorme verassing en ga ook niet bezuinigen op schoonmaak werkzaam heden want dat laat de laatste tijd ook te wensen over steek dan minder geld in de verbouwing mij zijn jullie voorlopig in lelystad als klant kwijt en er hoeft ook niet gezegd te worden dat dit iet wat negatieve verhaal vast van oud en of ontslagen personeel is want ik ben maar gewoon een klant die graag kwam en volgens mij als ik de namen zo lees over alle positieve berichten hier onder en naar de schrijf wijze kijk worden deze gewoon door 2 personen neer gezet
  ik wens jullie succes verder en als laatste tip ga eens in het oud personeels bestand kijken en ga daar eens mee praten toen was het namelijk gezellig minder leuke tent maar 10 keer gezelliger toen kwamen er ook nog meer mensen
  bennie
  08-08-2013 / 12:37
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 1
  Bar 2
  Restaurant 2

  Wat een mooie club. Wij zijn vrij nieuw in het swingers wereldje. Maar bij binnenkomst een rondleiding gehad van een aardige dame. Heerlijk gegeten. Wat mij op viel is dat iedereen vriendelijk is.
  R en R
  03-08-2013 / 13:26
  Hygiene 10
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 10

  Ik ga al meer dan 12 jaar naar deze locatie toe en heb veel mooie tijden meegemaakt en heb het zien veranderen van een club tot een kasteel, in al die jaren veel stellen, dames en bezoekers leren kennen ik kwam er met mn (nu ex) natasja vanaf 2000 ongeveer, op zich mooie club maar nu het een disco is mogen de prijzen voor t drinken wel wat zakken aangezien een biertje elders in lelystad 2€ maximaal is. zelfde geld voor fris. maar met 1x in de maand kinky paradise is alles allin en is het zeker te doen je hebt tenslotte onbeperkt eten en drinken . ik heb de club van eigenaar naar eigenaar zien gaan, met zn ups en downs, ikzelf vind dat de ruimtes gewoon beschikbaar moeten blijven en niet compleet weggestopt voor de ClubX disco gangers. (op slot wel natuurlijk) maar als je wat wil doen op kinky avond..is alles dicht en gesloten of vol betreft ruimtes. maar als men een klein beetje dingen aanpast is alles weer in balans. en vraag nou es doordeweeks geen entree of hooguit 5€ entree 🙂 dan zal je zien dat het makkelijk groepen bezoekers trekt die toch wel wat gaan drinken..
  Richard Ouwerkerk (Wizkid)
  02-08-2013 / 15:41
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 7

  Wie gaat nu internetten in een club.
  Flapdrollen
  stel
  31-07-2013 / 22:59
  Hygiene 6
  Gastvrijheid 6
  Bar 6
  Restaurant 6

  Na de verbouwing is de dansvloer verbeterd, hebben ze een gezellige bar gemaakt in tropische sferen en een internet plek waar je gezellig met andere mensen kan chatten als er “even niks voor je is”. De thema feesten en speciale evenementen zijn geweldig en er zijn ook gezellige dans feesten geweest voor het “gewone” uitgaansleven. Wij vermaken ons hier prima!
  Jan en Birgit
  31-07-2013 / 18:11

  Na een lange tijd weer eens naar Party Players geweest; hadden in een andere club gehoord dat ze de club helemaal hebben opgepimpt. Bij binnenkomst leek het wel of we in een totaal andere parenclub waren terecht gekomen. De buitenkant en entree lijkt op een oud kasteel, heel mooi gedaan. Verder zijn de toiletten splinternieuw, wat ook wel noodzakelijk was. Ook is er nu een cocktailbar maar deze was helaas niet open. Het grote matras is weg en heeft plaats gemaakt als lounge met allemaal zitzakken. Onze indruk was heel positief te noemen. Het eten was heerlijke Hollandse kost en de muziek heel divers. Kortom voor herhaling vatbaar!
  Triolovers
  10-07-2013 / 22:02
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 9
  Bar 9
  Restaurant 10

  Wij zijn laatst op een zondag geweest, het was een ‘besloten party’ bleek later, maar dat was geen probleem.
  Wij hebben er een hele leuke middag en avond gehad. Leuk publiek, veel aansluiting en veel seks!
  Nette en best wel mooie,verzorgde club. Sommige stukjes zijn nog in wederopbouw, maar het meeste nieuw, mooi en gaaf. Heel wat anders dan toen wij er 3 jaar geleden voor het eerst kwamen.
  Het eten, handdoeken en condooms was goed verzorgd.
  Wij gaan hier weer vaker naar toe!
  A & R
  25-06-2013 / 21:09
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  Wat jammer!!! PP is voor swingers verleden tijd. Alleen op wo t/m vr kun je overdag nog terecht alleen moet je dan voor de avond begint wegwezen! Besloten party’s in het weekend, maar nog wel, zolang het duurt, de swingers dulden op de rustige dagen of dan toch nog maar een swingersparty tussendoor organiseren. Wat een zwalkend beleid!

  Ik wens PP veel succes met hun besloten party’s!

  Flevoswingers
  flevoswingers
  19-06-2013 / 19:35

  Wij houden erg van Kinkyparty’s. En zoals ze in PP gegeven worden zijn ze helemaal SUPER. Het is er altijd gezellig druk, goeie muziek, een lekker hapje eten en een all-inn-concept. Dat zijn toch dingen die ons erg aanspreken.
  Aan de club is het laatste jaar veel verbouwd. Wij vinden het erg mooi geworden en hebben het elke keer heel goed naar de zin. En met ons vaak ook de andere 200-250 kinkygangers. Alles kan en niets moet. Kortom: Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. En……….alleen gezellige stellen en geen alleenstaande mannen (een enkele uitzondering daar gelaten).
  Misschien komt het dan door de drukte, maar het personeel is op deze feestavonden altijd op en top vriendelijk. Misschien moeten jullie dan eens op zo’n avond gaan kijken?
  Succes!!!!
  E.R.
  17-06-2013 / 22:43
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 9
  Bar 9
  Restaurant 8

  Party Players als parenclub zal (net als de vele voorgangers die het op die locatie hebben geprobeerd) snel tot het verleden behoren. Je ziet aan alles dat ze nu wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe formule om de tent draaiende te houden. Ik hoop voor ze met succes! Maarrrrr: een parenclub is het al tijden niet meer! Geen aanrader voor de (beginnende) swingerstellen dus
  Helaas Pindakaas
  11-06-2013 / 14:36

  heb er een super tijd gehad ben erg gastvrij ontvangen had er verder geen ervaring mee maar echt een te gekke club
  bitchie73
  10-06-2013 / 23:41
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 8

  PP is in de weekenden geen parenclub meer. Na talloze wijzigingen in de programering stonden we nu voor de zoveelste x voor niks op de stoep. Ze gaven op de site aan 30,- verplichte besteding voor stellen. Eenmaal aangekomen bleek het 47,50 p/p te zijn en mogen er geen sexuele activiteiten meer plaatsvinden in de weekenden. Wij zijn dus teleurgesteld weer naar huis gegaan.

  Door de weeks kwamen we er al niet meer, ivm slechte muziek, kwaliteit eten en veel mannen alleen.

  Grappig is dat ze doen aan leeftijds discriminatie iets wat bij wet verboden is in NL Mannen alleen onder de 40 betalen minder als mannen boven de 40!
  D&J
  20-05-2013 / 14:43
  Hygiene 5
  Gastvrijheid 5
  Bar 5
  Restaurant 5

  PP is in het weekend GEEN parenclub meer maar een gewone discotheek waar erotische activiteiten uitdrukkelijk niet meer toegestaan zijn.

  Nou was het het laatste jaar al verschrikkelijk rustig, dus misschien hopen ze hiermee het aantal swingers te ‘concentreren’ maar anders heb ik er een hard hoofd in. Jammer, want het is een hele mooie club. Wij gaan binnenkort nog eens op een vrijdag kijken of er dan wel bezoekers zijn….
  LL
  05-05-2013 / 21:38
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 7
  Restaurant 7

  Afgelopen zaterdag 2 februari weer eens lekker naar PP geweest. Wat een heerlijke muziek van DABLADEZ, werkelijk te gek. Een heerlijke en gezellige club! Lekker kletsen en stout doen bij de open haard! Alles kan en niets moet!

  Liefs
  J
  flevoswingers
  06-02-2013 / 19:48
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  Nu een paar keer naar de kinkyparty geweest en het was toppie,spergezellige sfeer en veel mag en niets moet drugsgebruik ben je zelf bij en dat is tegenwoordig in elke club.Vijftien jr geleden in het swingerswereldtje gekomen dus heb wel wat om me heen gezien hoor!!!! Overal zie je het gebeuren dat ze het zonder condoom doen maare daar ben je toch zelf bij!!!! Het is er op de kinkyparty echt gemoedelijk jammer dat ik zo ver weg woon 🙁
  m
  02-02-2013 / 10:01
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 9
  Restaurant 8

  zo wij gaan zondag midag weer lekker genieten
  tot zondag
  r&g
  r&g
  02-01-2013 / 15:15

  Zo weer een goede zondag midag gehad
  Lekker in de goede sauna en bubbelbad
  Lekker eten en gewoon gezellig
  R en g
  R en g
  10-12-2012 / 10:57

  hoi
  op zondag is het er erg gezelig
  dus wij gaan weer van midag
  dus kom alle
  r en g
  r en g
  09-12-2012 / 11:40

  deze club heeft zijn leukste tijd gehad personeel wat hier gewerkt heeft geeft regelmatig ergens in andere clubs feestjes omdat ze hier niet meer welkom zijn maar brengen toch tussen de 50 en 70 stellen mee naar een club jammer dat ze die hebben laten lopen
  hij en zij
  07-12-2012 / 14:33
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Deze club is ten dode opgeschreven.En dat ligt echt alleen maar aan hunzelf.Of het personeel deze regeltjes moeten opvolgen of ze maken er zelf maar wat van.
  ?????
  28-11-2012 / 14:10
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Wij zijn het met G en H hier verder naar beneden eens
  sinds deze mensen er niet meer zijn zijn we nog 3a4x geweest
  maar is toen erg achteruit gegaan dus we komen er nooit meer
  S&H Lelystad
  27-11-2012 / 15:58
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  zaterdag 24-11-2012 geweest.
  Drama erg rustig
  geen vriendelijk ontvangst
  ze denken daar dat ze god zijn helaas hebben ze geen publiek en goh? hoe zou dat nou kunnen
  k&a
  26-11-2012 / 15:06
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Zo op zondag maar weer een kijken
  de voorgaande keer was goed
  Tot vanmiddag jong stel r en g
  R en g
  18-11-2012 / 08:14

  Is zeker een mooie club ben ik met onderstaande eens alleen het personeel is bagger
  vaak kunnen ze als het rustig is niet eens de hout gestookte sauna bij houden en liggen er vaak bergen handoeken
  als je door de week komt vroeg in de avond zo rond +-19.00 uur dan word er bij de deur al gezegd door bregje van oh we hadden er niet meer op gerekend de keuken is al dicht en vervolgens word je een uurtje tot 1,5 uur later er min of meer uit gekeken terwijl er op internet bij de openings tijden staat dat ze tot 22.00 uur open zijn.
  de hot tub hebben ze helemaal verkeerd begrepen want een dompel bad is er nog warm bij nee het is er nooit druk en het zal er ook vast niet druk gaan worden want je word er gewoon uit gekeken erg jammer want het inderdaad een erg mooie club
  nu nog wat gastvrijer personeel met wat meer horeca gevoel dan kan het misschien nog wel eens wat worden.
  paar jaar terug was het drukker maar waren er ook personeels leden die erg gastvrij waren en de mensen er nooit uit keken ook al was het dan eens wat rustiger je was en voelde je altijd welkom
  Ook was er altijd tot het laatst wel een kopje soep of balletje te krijgen en als dat al opgeruimd was was er altijd wel een tosti
  en als je een puntje aan te merken had kreeg je niet te horen Äls je het niet bevalt ga je toch weg” nee dan werd er of uitleg gegeven waarom of er werd iets aan gedaan.
  je zag toen het personeel ook altijd rond gaan en alles werd ook gezien en in de gaten gehouden hier voelde je je als vrouw ook altijd veilig
  M&M en (toen de rest van de crew) we missen jullie er wel hoor
  de tent is mooier geworden en de sfeer minder
  helaas
  geja en hans
  15-11-2012 / 17:04
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 1
  Bar 2
  Restaurant 1

  Wij zijn onlangs voor de eerste keer naar deze club geweest. Wij vonden de club erg mooi, goeie muziek, etc. Het jammere was dat het er echt veel te rustig was. Te weinig stellen waardoor de alleenstaande mannen te weinig keus hadden en opdringerig waren voor de paar paren die er waren (haha dat rijmt).
  Wij gaan zeker nog een keer terug en hopen dat het er dan wat drukker is.
  ZwolleStel
  09-11-2012 / 12:36
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 8
  Restaurant 8

  Wij komen geregeld in PP en zijn van mening dat deze club wordt ondergewaardeerd. Afgelopen vrijdag 2 november waren wij weer aanwezig. De club is bijzonder sfeervol en heeft vele leuke zithoeken en kamers waar je je kunt terugtrekken. Daarnaast is er op vrijdagavond een dj aanwezig die heerlijke muziek draait. Wat dat betreft zijn alle ingredienten aanwezig om zo’n club tot een succes te maken. Jammer genoeg hebben de swingers dit nog niet ontdekt. En laten we wel wezen, leuke, lekkere en veel bezoekers maakt dat zo’n club gaat leven. Laten we hopen dat dit gaat lukken! Jammer dat in het club oordeel niet gevraagd wordt naar de ambiance! Daar scoort PP naar onze mening hoge punten.
  koppeltje flevoland
  07-11-2012 / 18:44
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 8
  Bar 8
  Restaurant 8

  het is hier zeer kliekerig
  we komen bij veel club’s en overal maken we makkelijk kontact behalve hier nu 5 keer geweest en ook niet weer
  leuk koppeltje
  30-10-2012 / 19:15
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  zondag midag erg goed en gezellig
  we gaan zeker vaker
  r en g
  29-10-2012 / 11:04
  Hygiene 7
  Gastvrijheid 7
  Bar 7
  Restaurant 7

  Perfecte club!
  En we zijn al in véél clubs geweest maar , niet wetende dat in Lelystad zo,n leuke én mooie club bestond!
  Alles erop en eraan van sauna,s tot bubblebad.
  Perfect restaurant en goede bediening.
  P.s. voor degene die zo negatief zijn over deze club….gezelligheid maak jezelf, niet een club.
  Een couple…
  10-10-2012 / 00:59
  Hygiene 9
  Gastvrijheid 9
  Bar 9
  Restaurant 10

  Er word veel drugs gebruikt.
  Natuurlijk wel in meer club’s
  Maar Als er mensen eerst op de vingers getikt worden op hun drugs gebruik en dan later door de eigenaresse gevraagd word of ze 2 pilletjes voor hun hebben slaat wel alles
  voor ons dus nooit weer
  B & A
  07-10-2012 / 02:52
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  Party Players heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met haar all-inclusive systeem staat men nooit voor verrassingen achteraf!

  hahahah het is iedere keer een verassing als je komt er verandert altijd wel iets hahah hoie durven ze bovenstaande tekst te plaatsen
  jannes
  08-09-2012 / 18:43
  Hygiene 2
  Gastvrijheid 1
  Bar 1
  Restaurant 1

  na lange tijd maar weer eens geweest
  wat een ramp
  weer een make over ondergaan en geen sfeer
  gastvrijheid is ver te zoeken zeker als je als enige er nog bent kunnen ze je de deur wel uit kijken terwijl ze volgens de internet site nog een aantal uren open zouden moeten zijn
  nee voor ons voorlopig niet meer
  iedere keer een make over zonde van jullie poen mensen zorg maar voor gastvrijheid en sfeer kost niet zo veel en levert meer op
  mike en bar
  12-08-2012 / 18:22
  Hygiene 1
  Gastvrijheid 3
  Bar 1
  Restaurant 3

  Wij zijn een poosje minder in partyplayers geweest maar komen er nu weer geregeld. De club heeft een make-over gehad en is erg leuk geworden. Het is er schoon, de mensen die er werken zijn erg aardig en de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan prima. Het all-in systeem is losgelaten, maar wij zijn met zn tweetjes vaak rond de 30-35 euro kwijt. Daarvoor heb je een hapje en een drankje, speelkamers in overvloed en leuke mensen in de club.

  Het is voor ons in de buurt, en komen er graag even ‘n paar uurtjes in het weekend. Door de weeks zijn er naar onze smaak teveel loslopende mannen, maar dat komt omdat onze voorkeur daar niet naar uitgaat (we gaan naar een parenclub om paren te ontmoeten). Overigens nooit last mee hoor, een enkel handgebaar is voldoende om ze te laten verdwijnen.
  Ik en Hij
  13-06-2012 / 20:01
  Hygiene 8
  Gastvrijheid 10
  Bar 9
  Restaurant 7

  Maar wegblijven!!!
  P&C
  19-03-2012 / 12:01

  Ik snap niet dat er mensen klagen over de vrijgezellen.Sommige ergeren zich al als ze al in dezelfde ruimte staan.Ga dan alsjeblieft naar een club waar op die dag dan geen mannen alleen mogen komen.Maar daar is de prijs dan ook naar. In clubs waar geen mannen alleen mogen komen is de prijs ook meestal veel hoger.Dus niet zeuren!!!!!
  P&C
  19-03-2012 / 12:00

  Na een pauze van een jaar weer terug maar helaas is de club veel minder geworden. Onveilige sex, overal gebruikte condooms, opdringerige kerels. De inrichting is fantastisch maar daar blijft het ook bij. Personeel is afstandelijk, niet echt gastvrij. Helaas, we rijden wel om naar wieringerw….. Jammer want het is een mooie club. Wel leuke stellen maar niet echt druk.
  jomar
  19-03-2012 / 04:24
  Hygiene 3
  Gastvrijheid 3
  Bar 4
  Restaurant 6

  25/02/2012 voor de 1e keer naar Partyplayers geweest, na jarenlange ervaring met vrijwel alle clubs in NL.
  Na alle slechte recensies oa hier, toch zelf benieuwd naar wat de club te bieden had…. Onze mening is helemaal niet zo slecht als hieronder beschreven!!
  Vriendelijke ontvangst, direct een rondleiding gekregen en daarna omkleden in de grote en nette kleedruimtes. Vriendelijk personeel aan de bar, alle gewenste drankjes beschikbaar en een leuke grote Papegaai als clubhuisdier! Een gezellige dansvloer met goede DJ (Pedro) en leuke zithoekjes verdeeld over de begane grond met uitzicht over de dansvloer. Rookruimte apart beneden met zitbanken en open haard. Het hele pand is zeer groot met zeer veel ero-ruimtes, allen met een leuk thema en netjes ingericht! Er werd een gedeelte verbouwd waar nog een dansvloer zou komen en extra bar, ook dit weer erg ruim opgezet. Lekkere jacuzzi aanwezig en sauna. Het leuke aan de club is dat je rond kunt lopen door het gehele pand, zonder trappen e.d. en niet verwacht zoveel ruimtes en kamertjes tegen te komen! Wij vonden het wel mooi ingericht met het kasteel-thema en vinden dit een van de mooiere en grotere clubs van NL! Van de prijs hoef je niet te schrikken….min 20 euro besteding voor stellen. Verder geen entree-geld, gratis koud/warm-buffet, broodjes aan de bar en gebruik van alle faciliteiten! Wij waren met 5 personen en nog geen 100 euro kwijt…!! Inderdaad, het is wel vrij rustig en veel heren alleen, maar ik zou zeggen: neem wat vrienden mee en maak het zelf gezellig! Er waren wel enkele stellen Als dit wat meer bekendheid zou krijgen is het zeker een hele leuke club, voor een zeer betaalbare prijs! Voor dit geld kun je niet thuis op de bank blijven zitten…. Wij gaan zeker terug iig, op 31 Maart is er een BI-party waar wel drukte wordt verwacht, dus mijn mening

 36. Swingkoppel schreef:

  Vreemd verhaal. Wij kennen die Johan en Maria. Meermaals met ruzie vertrokken. Komen daar graag omdat het muntje geld oplevert bij het weggaan. Kortom hoererij.
  Daarvoor gaan wij niet naar clubs als partyplayers. Wij willen swingen. Als ik mijn vrouw wil hoereren dan zet ik haar wel achter de ruit. Groet van swingkoppel Wie ons kent die weet dat dit de waarheid is. Partyplayers is een regelrecht drugshol met hoererij. Dat is onze mening.

 37. Johan & Maria schreef:

  Jammer dat er zo negatief wordt gesproken over deze leuke club. Het is een sexclub, waarbij mannen terecht kunnen bij een vrouw of stel met een strikje. Hoe duidelijk wil je het hebben,
  Alleen maar positieve ervaringen. We merken wel onvrede bij de oude garde. Chagrijnige mannen en uitgewoonde vrouwen over hun houdbaarheidsdatum. Mannen willen gewoon een lekker geil wijf en iets nieuws. Als je daar problemen mee hebt moet je gewoon niet meer komen. Party Players is een topclub, voor ieder wat wils en zeker qua prijs/prestatie verhouding. Johan.

 38. J&C schreef:

  Wij bezoeken regelmatig deze club. Meestal op vrijdag overdag. Wat opvalt, dat er regelmatig meerdere dingen niet kloppen. Sauna niet aan, muizen zien lopen, douches die niet werken, bubbelbad wat niet fris is, moeten zoeken om condooms. Zo jammer. Want de locatie verdient beter. Ook zouden wij graag personeel zien achter de bar, ipv in de rookruimte.

 39. Dre schreef:

  Wat een tent, als je feesten WAP gaat noemen dan verzoek je om drugsgebruik. Inmiddels is prostitutie en drugs gewoon geworden. Wij gaan niet meer willen niet aangehouden worden bij invallen genoeg andere goede parenclubs is onze mening.

 40. mora schreef:

  Hier is het druk.
  Kan ook niet anders….
  Eerst geer en goor die de boel ronduit smerig vonden
  Leiding die zelf geen maat kent
  En constante verandering van mens, idee en omgeving
  Wat een sof bijna dicht

 41. Gerard en Melissa schreef:

  Wij zijn recentelijk weer even wezen kijken. Wat een sof. Vele oud bekende van de afdeling betaalde amateurs en verder erg veel eigen plezier voor de ondernemer en zijn personeel. Een aanfluiting.
  Een bad in een disco dat ruikte verschrikkelijk, een tub onder een afdak dat gevaarlijk warm is een hele zenuwachtige magere meneer die de leiding had en zelf ook meedeed, veel pilgebruik, niets voor ons. Erg jammer.

 42. Johan schreef:

  Wij, Johan en Maria, genieten in deze club. Leuke mensen achter de bar, gezellige bezoekers en veel lol. A.s. zondag, donderdag en vrijdag zijn wij van de partij….

 43. Peter schreef:

  Wij, Christel en ik, vinden Party Players een prima zaak. Heerlijk die warme baden. Wij hebben enkel seks met z’n tweetjes en dat wordt gerespecteerd. Nee is nee en als Anneke een hand wegduwt dan weet een bezoeker direct waar hij aan toe is. Enige kritiek is dat we sommige kamers wel erg donker vinden. En jammer dat de sm ruimte niet op slot kan. Maar voor de rest alles prima.

  Christel & Peter

 44. Janine en Joop schreef:

  Wij begrijpen inmiddels de tumult over deze club. Wat een aanfluiting. Zijn vandaag geweest. Zelfs op de zondag dus. Muntendames die tegen betaling diensten aanbieden, mensen aan de bar die zo zelf niet vies zijn van drugs en een sfeer om te snijden. Voor ons niet meer. Ondanks de leuke locatie en referenties die wij even geleden gezien hebben. Erg jammer.

 45. Manuela schreef:

  Wij twee je hebt gelijk, maar is het normaal dat vrouwen achter de munten aanlopen in deze slechte tijden. Ze worden eigenlijk gedwongen tot prostitutie door die strikjes en muntjes.

 46. Manuela schreef:

  Wat een toestanden. Kort gezegd is het een verkapte prostitutietent waar vrouwen met strik geld krijgen bij weggaan voor hun seksdiensten en drugs zeker bij grote feesten gewoon normaal is. Nachten vieren in Lelystad bij een vliegveld hotel waar drugs al helemaal veelvuldig gebruikt wordt. . Kan begrijpen dat mensen ruzie krijgen. Alle dagen geld verdienen tijdens het uitgaan. personeel zonder diploma of veiligheid een bedrijfsleider die zelf aan de drugs zit en mee feest. Logisch allemaal dit en is altijd zo geweest. Eens dan komt er een man met de hamer en is deze praktijk ten einde samen met de hulpjes die hun hotel en als persoon inzet leveren.

 47. Wij twee schreef:

  Enkele reacties kloppen, anderen zijn gewoon leugens. Salsa koppel, wij waren er toen ook. Ruzie hebben jullie zelf veroorzaakt, als je jaloers bent moet je niet naar een club gaan. en jullie doen ook aan muntjesverzamelen! Dus mopper niet over hoerenkast, jullie dame liep als een gek achter de mannen aan, alleen voor een muntje.
  Verder is de club oké, gezellig, schoon en altijd leuke stellen aanwezig. de mannen heb je geen last van, zijn eerder te verlegen. waren ze maar wat brutaler, haha.

 48. Maria & Johan schreef:

  Wij komen sinds 2 jaar bijna alleen in Party Players. Gezellige en mooie club. Geweldig personeel en leuk publiek. Steeds vernieuwend en een prima keuken. Het is bijna thuis komen.
  ‘s zomers is het lekker zonnen in de binnentuin met loungebanken.
  Voor de koude dagen, twee sauna’s, warme bubbelbaden en ruimtes met open haard, heel sfeervol. Je kan er overdag terecht tot in de late uurtjes. Gewoon een prima club en goede prijs/kwaliteit. Maria & Johan

 49. John en Maria schreef:

  Mooi verbouwde tent vinden wij. Stukken achteruit gegaan in de afgelopen maand. Lijkt nu wel een hoerenkast te worden als vroegere lebaron. Vrouwen die dateforfree muntjes ontvangen en daarvoor betaalt worden. Steeds dezelfde sommige zelfs over de 60 jaar. Andere zo dronken dat ze niet verstaanbaar zijn. Mensen aan de bar die vreemd gedrag vertonen en gek zijn op de gsm. Een eigenaar die dronken rond wandelt en luid mee feest. Gaat snel achteruit ondanks dat het juist weer onze favoriete club was geworden. Dat is onze mening

 50. Salsa koppel schreef:

  swingersdream, partyplayers, clublebaron, allemaal 1 eigenaar met omwegen. wat een toestanden zeg. wij hebben gekeken in de kvk swingersdream als naam bestaat niet eens.

  Wij hebben grote ruzie gehad in pp en komen er niet meer. Bijna mijn huwelijk naar de knoppen, in gevecht met mijn man in de club om niks. bah hoerenkasten vinden wij.

  Vervallen handelsnamen
  Swingersdream bestaat niet is a7
  partyplayers bestaat niet is a6
  clublebaron bestaat niet is a2

 51. BnA schreef:

  Partyplayers kan beter. Ambiance en Hygiëne zijn oké. Afgelopen vrijdag was het erg rustig. Aan de bar zaten zeven personen aangekleed met de eigenaar te praten. Fout, neem deze apart want het zijn gasten. Opnieuw enkele dames die alleen rondlopen op jacht naar mannen die ze dan een muntje geven voor gedane arbeid. Je wordt bij het omkleden al door ze aangesproken, bah. Als man wil je een dame veroveren en niet lastig gevallen worden. Het grote bad was dicht en het eten om 18.00 al bijna op. Als ze een beetje meer hun best doen, de jagende dames wegsturen en zorgen dat er altijd iemand achter de bar staat komt het goed.

 52. Jan schreef:

  Sluit me aan bij H en M. De club is enorm vooruitgegaan het afgelopen jaar en begint nu weer op de oude club te lijken. Jammer en niet nodig. Dames die jagen op geld via een munt dateforfun is het door de weekse beeld. Voor mij was er geen club meer beter het afgelopen jaar maar begin nu weer te zoeken naar een alternatief. Gasten die de bar bedienen en zelf meedoen met seksen. Roddel over mensen die juist deze club tot een succes maakte en ik erg goed door behandeld ben. De service loopt weer terug. Drugs en verkapte hoer spelen is weer terug. Erg jammer.
  Hard werken om mensen naar de zin te maken dat ervaar ik niet meer.
  Mijn objectieve mening. Ben niet fake al jaren gast, vanaf gogonuts en lebaron tijden. Begint nu weer een soort oude lebaron waterhuizen te worden helaas. Erg zonde. In mijn ogen zijn de mensen die iedereen blij maakte weg gegaan of gestuurd. Hoe dom!

 53. Stel Lelystad schreef:

  Inderdaad een club waar hard gewerkt wordt om het een ieder naar de zin te maken.
  Wij komen er regelmatig en dat is dan één of twee keer per maand en dan op de zaterdag.
  Het klopt dat het dan niet altijd even druk is, maar dat het gevuld wordt met eigen mensen is onzin, net zoals dat het een drugshol zou zijn! Ze zijn daar erg scherp op en als iemand met drugs rond loopt, of het nu voor de handel is, of voor zichzelf, wordt resoluut verwijderd en krijgt een levenslang verbod!
  Het is gewoon een erg gezellige club die als enige ook overdag open is en wat prijs betreft zeker niet de duurste. Je kunt het nou eenmaal niet iedereen helemaal naar de zin maken, smaken verschillen nou eenmaal, maar ze.doen wel erg hun best!

 54. H en M schreef:

  Wat een aanfluiting. Zijn daar zaterdag geweest.Prima Dj dat wel. Veel goede dingen over gehoord. Wij vinden het niks. Geen gastvrij onthaal maar een drugshol met een stuk of 25 tot 30 stellen. Zonde van ons geld geweest en gaan nimmer meer. Oordeel zelf en geloof ons vooral niet.

 55. Johan en Maria schreef:

  Afgelopen zaterdag geweest. Acht stellen?
  Volgens ons nog veel mensen die daar werken of erg bekend zijn.
  Een meneer die zo zenuwachtig was dat ie constant zat te t t t?
  Voor ons geen tweede keer meer.
  Erg jammer.

 56. Hans en Monique schreef:

  Partyplayers is voor ons de club die er toch met kop en schouders bovenuit steekt.
  Alles heerlijk gelijk vloers met een grote sauna , waarna je heerlijk buiten kunt afkoelen. De hottub is geweldig en er is een groot bad met jetstream. Wij voelen ons er prima op onze plek.
  Ze doen er van alles aan om de club aantrekkelijk te maken.
  Het eten is altijd goed en vers.
  Iedereen die binnenkomt voelt zich welkom. Er zijn geen groepjes waar je niet tussen komt.
  Kortom voor ons is het the place to be, op een dag dat je niks te doen hebt.

 57. marc schreef:

  Club waar hard gewerkt wordt om mensen het naar hun zin te maken. Op zaterdag alleen stellen. Gemiddelde leeftijd is vrij hoog. Prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed. Zaterdag zonder thema is echter vrij duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *