Puerto Damore 3.35/5 (8)

Vele jaren hebben wij plezier gehad in onze parenclubs in Nederland (Club 77) en Belgie, genaamd club Passage en de Marcellino’s. Toch hebben wij het avontuur opgezocht om naar de Costa Blanca te verhuizen. Hier zijn wij 16 jaar geleden begonnen met de parenclub Puerto d’amore. Inmiddels een begrip aan de Costa Blanca. De club staat bekend om haar zeer gevarieerd publiek, ongekende gezelligheid, hygiëne en comfort. Wat wilt U nog meer, witte stranden, blauwe zee en altijd goed weer, lekker eten en onze een gezellige parenclub in de buurt.

Wij spreken zelf 4 talen, Nederlands, Duits, Engels en natuurlijk Spaans. Door deze zeer internationale aanpak zorgen wij dat iedereen zich hier thuis voelen kan en gemakkelijk kan communiceren met de leiding. Onze gezellige bar , in de sfeer van een bruin café biedt de gelegenheid tot leuke en verruimende onderonsjes met andere paren of alleenstaanden, waar zowel House als Golden Oldies, Country, Nederlandstalig en natuurlijk Spaanse muziek uit de speakers klinkt.

De gehele Club voorzien van airco wat in dit klimaat gewoon bittere noodzaak is en vloerbedekking in de hele club wat voor Spanje speciaal is. Tevens zijn wij voorzien van sauna en 6 personen jacuzzi. Natuurlijk kunt U in de bar genieten van ons zeer gevarieerd showprogramma, zoals zang-optredens en striptease-shows. 

puertodamorelogo

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

2 reacties

  1. spotjes led schreef:

    Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

  2. levende geschiedenis schreef:

    Prima werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *