Happy Gentleman

Happy Gentleman 2.67/5 (3)

Private Gentleman’s Club Dordrecht

Een intieme en gezellige sfeer, dat is waar Privéclub “Happy Gentleman” om bekend staat. De naam is dan ook niet toevallig gekozen: Happy Gentleman zorgt ervoor dat u zich als een echte gentleman, heerlijk relaxed en ontspannen voelt. Onze dames zijn van een divers gezelschap aan nationaliteiten. Van temperamentvolle Latina’s en zwoele donkere exotische dames tot blonde stoeipoezen. Uit privacy redenen vindt u op onze website geen foto’s.

U wordt vriendelijk ontvangen door onze gastheer of dame, die u aan de aanwezige dames voorstelt. U kunt vervolgens uw keuze maken uit een of meerdere dames. Bovendien is het mogelijk om in een intieme en huiselijke sfeer ongedwongen een drankje aan de bar nemen in gezelschap van alle topmeiden. 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uw drankje op de kamers zelf te nuttigen. SM is op bij “Happy Gentleman” op aanvraag, verder is ook escort mogelijk in Dordrecht en directe omgeving vanaf 130 euro per uur.

Binnenkort zal “Happy Gentleman” ook Gang Bang Party’s gaan organiseren.

U kunt voor de deur parkeren voor maximaal een half uur en op ongeveer 200 meter afstand lopen is er een parkeergarage aanwezig waar u voor langere tijd kunt parkeren. 
Aan de zijkant van ons pand is een discrete ingang.

Ben je een leuke spontane dame die graag veel geld wilt verdienen in een leuke privéhuis/club waar je met respect behandeld wordt? Wil je ons team komen versterken? 
Dan zijn we op zoek naar jou! Jij bepaalt wanneer en op welke dagen je wilt werken en komt ook je afspraken na.

 

Dit is een gratis vermelding.

http://www.happy-g.nl/

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 4 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *