4.23/5 (8) NylonsenHeels

Heels

Voor mensen die daadwerkelijk ook een zwak hebben voor stijlvolle nylons en hoge hakken.

Heel ons leven lang zijn wij heel erg gefascineerd door dit stukje textiel dat zoveel mogelijk losmaakt bij een vrouw of man. Met het publiceren van onze website willen wij het beeld dat hangt rond nylonkousen en hoge hakken,  met name “hoerig”, proberen uit de wereld te helpen. Als ieder vrouw of man die nylons draagt een prostituee zou zijn dan is de helft van de bevolking een prostituee. Zouden onze voorouders allemaal prostituees of hoerenlopers geweest zijn, dus niets is minder waar.

Stijlvolle kousen, zijn het nu stocking, jarretel kousen of panty, ieder van ons zal ze wel eens gedragen hebben of ermee geconfronteerd geweest zijn. Het voelen, het dragen, de uitstraling, heerlijk. Waarom maakt een koppel nu een dergelijke site? Nee, niet om er rijk van te worden. Integendeel, het kost ons tijd en geld. Inmiddels hebben wij meer dan een keer aan de lijve mogen ondervinden dat je openbare mening niet altijd in dank word afgenomen door familie of vrienden. Helaas.
NylonsToch blijven wij achter onze levenswijze staan en gaan wij verder. Bijvoorbeeld door dit op het wereldwijde net kenbaar te maken. Te delen met mensen die er behoefte aan hadden en hebben. Uit de positieve reacties die wij dagelijks mogen ontvangen kunnen we alleen maar besluiten dat dit onderwerp heel erg leeft bij man, vrouw en stel. Vaak zijn ze niet in de mogelijkheid zijn dit te delen of kenbaar te maken. Maak kennis met bijvoorbeeld mijn heel speciale fetish-diensten en overtuig u zelf. Chatten, afspreken, foto en film genot, het is allemaal mogelijk.  wij zijn discreet en verwachten dat ook van u.
kyra hoogehakken echte liefdeWij luisteren en hebben begrip voor ieder zijn mening, hopelijk respecteert u ook onze manier van leven.

Heel veel plezier en genot met deze website en bezoek ook onze website eens https://www.nylonsenheels.nl of wellicht tot snel eens for real?

Inmiddels zijn wij gekeurd om het felbegeerde keurmerk van CKK ook te mogen voeren!

Geef uw beoordeling

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

0 1 2 3 4 5

2 reacties

  1. Steven en Nina schreef:

    Het zijn nog mensen die hun fetish met hart en ziel beleven en dit merk je en zie je meteen.

  2. Joost schreef:

    Heerlijke vrouw en website. Puur, passievol en echt!
    Ik vindt het een absolute aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *